Moderátor: Miky_CZ
Rozvodovky ještě nějaké máme jinak řetěz není problém vyměnit. Kdybych se s tím svezl reknu ti to na jistotu.will.26 píše:No pravděpodobně ten vytahany řetěz, musím zjistit co vyjde levněji jestli cela rozvozovka použita nebo jenom řetěz?
1. Najprv ja poviem ze to mas v zlej temeMiklosxxx píše: 29 čer 2019 13:03 Caute.
Tak mame to tu zas.
Prislusnim z rodiny sa rozhodol postupit z freecka na Disco 2,uz nacasea tymto sa vas chcem popytat ci niekdo bol a videl toto auto v akom je stave.
Sme trochu dalej od neho tak sa chcem informovat touto cestou.Predajca nam ho vychvalil![]()
https://www.autobazar.eu/land-rover-dis ... 99173.html
No tak sme sa ho rozhodli is pozriet,ale vobec nebolo v takom stave ako sme si mysleli a pocuvali v telefone.
U mna bola cena moc prehnana na ten stav vozidla.
Hodnotim max do 5tis eur.
Za plevel v tejto teme sa ospravedlnujem.1. Najprv ja poviem ze to mas v zlej teme
2. Podla foto v pohode, ale chyba vela inych foto podla ktorych sa da sudit
3. Za mna plus ze ma medzinapravu vyvedenu, a ze nema el.šibre a hagusy
Kup si moji červenou D4, ušetříš a co do spolehlivosti to je stejný jako “max 100 tisíc z Německa”. Protože jak píšou kluci, stejně je to LRVojtik píše: 21 črc 2019 11:33 Zdravim,
Prosim o radu, nejspise uz tu podobnych dotazu bylo vice, uvazuji o koupi Discovery 4 , rv 2015-2017 ,nafta, V6 188KW, najezd do max 100tis. Km, nejspise z Nemecka.
Hodne lidi me od koupe odrazuje, bohuzel nikdo z nich Disko nema. Vsichni mluvi o poruchovosti, vysokych provoznich nakladech. Muzete mi prosim sdelit nejake realne zkusenosti a rady.
Diky moc.
máš to ve špatném vlákně, ale kdyby tě to zajímalo, tak D3/D4 to má na plastových "špuntech"Miklosxxx píše: 15 zář 2019 21:19 Caute.
Chlapi viete my poradit ako bezpecne zlozit orig. lemy z blatnikou Disco2 Facelift?
Co mame jedneho Anglana su na nom pekne cierne lemy nevypecene slnkom a nemozem ich akosi odlepit bojim sa ze mi ostane cast v rukach..![]()