... trebars taky...

Moderátor: Miky_CZ
KEd D2 odomknem DO tak pekne odlokuje aj immo. Ale po 1min necinnosti ho samo zablokuje motor ,central je stale odomknuty. Ako keby to aktivovalo rezim necinosti a bloklo ho. Robi to aj z klucom OrigoMadTom píše: 25 črc 2019 08:23 D2 má oboje. Pokud ti jde auto DO odemknout, ale musíš ho DO odimobolizovávat před startováním, tak můžeš mít DO z Roveru, je trošku jiné. Už jsem se s tím také vydrbal.
Presne tak ako vravis.SJ410 píše: 25 črc 2019 11:16 Ja odemknu klasicky DO auto se odemkne a prestane blikat dioda. Po ty cca minute se zase rozblika, kdyz s tim dal nic nedelam. Ale potom kdykoliv prijdu, otocim klickem, dioda zhasne a auto nastartuje. Takze jakmile je uz jednou auto odemceny tak nemusim, abych ho nastartoval znova odemykat DO.
Skus ak sa to da nadstavyt Nanocomom tak uz si ho budem musiet fakt zadovazit.
Dakujempojir píše: 27 črc 2019 10:44 Tak jsem se podival a Tomas ma pravdu. Nanocomem se s tim nic zmenit neda (leda uplne vypnout imobilizer). A dela mi to jen jeden klic ze tri - totiz ten, ktery jsem zalevno koupil na aliexpresu a psali, ze je pro disco 2 a rover 75![]()
Cize sa to da spravit diagnostikou nanocom?