No konečne som sa pustil do opravy, takže malý návod.
Po maximálnom vyklopení zrkadla sa v medzere ukáže rámček, s dvoma (hore a dole) štrbinami na založenie šrubováku - po miernom vytočení šrubováku sa zrkadlo vylúplo z vonkajšej strany. Potom treba maximálne vyklopiť zrkadlo do opačnej strany a zrkadlo sa pekne vysunie z držiaku. Vonkajší kryt je k telesu pripevnený štyrmi šrubkami - tie treba vytočiť, potom treba celé teleso zrkadla natočiť smerom do predu - maximálne až ku kapote a v kĺbe zospodu je otvor, cez ktorý treba vytočiť jednu šrúbu - ide to blbo, lebo šrúba je až pri vrchu a je dosť ťažko sa trafiť do nej šrubovákom. Potom z bokov kĺbu telesa sú dve štrbiny na šrubovák, zapáčením v nich sa uvoľní vonkavší kryt. Následne som odmontoval motorček z telesa - istený troma dlhými šrúbami a po tomto je možné stiahnuť vonkajší kryt z tela zrkadla. (Ja som nevedel o šrúbe v kĺbe a šlo to aj tak

) Po celej tejto procedúre sa objaví v kĺbe pružina, ktorá je voľne navlečená na kovovej trubke a z vrchu istená takou pérovou zubatou srandou. Na tej srande po jej niekoľko násobnom márnom zatlačení na trubku som pripružil zúbky, zbehol po kladivo a pomocou vidličáku - myslím že 21? som ju natĺkol na tú trubku. Zrkadlo som poskladal opačným postupom a tešil sa z dobre vykonanej práce. nakoniec som ešte musel zavolať kamaráta aby ma naštartoval cez štartovacie káble, lebo aby som mohol manipulovať so zrkadlom, som mal zapnutú spínačku a ventilátor kúrenia mi vyšľahal baterku.