No jestli je to i v malém techničáku tak to už je na známý na uřadu a AMT

Moderátor: Miky_CZ
hmm a je to neprodejny....Max píše:Eliot má pravdu po takovém zásahu se musí AMT žádat o povolení k přestavbě. Ale kdo to bude kdy řešit. V malém techničáku to napsané není. Tak ti bude akorát jednou za dva roky někdo ze známých zajišťovat STK
Naměříš podle původní, přeceMax píše:A kam uděláš díru pro ten jinak u pěkně dlouhej snímač? tak aby jsi se trefil správným úhlem k setrvačníku. Vždyť musíš vyměnit i přírubu a ta díru nemá. krom té ze švícar.
Píšou to tam už nějakej čas proto, že dle platné vyhlášky je možné dělat řidičák třeba jenom na auto s automatem. Tak aby mohli "orgáni" kontrolovat oprávnění na konkrétní typ řazení přímo v terénu...eliott píše:V novém malém techničáku to napsané je ... bohuželMax píše:Eliot má pravdu po takovém zásahu se musí AMT žádat o povolení k přestavbě. Ale kdo to bude kdy řešit. V malém techničáku to napsané není. Tak ti bude akorát jednou za dva roky někdo ze známých zajišťovat STK
no tak jestli se ti automat spalil tak to ma velkej vliv....ATOL píše:tak teď jsem teda na vážkách, jít do toho nebo ne?.....
ještě by mě zajímalo, jak velikej vlim má u třístovky odpojení chladiče automatu?....u dvoustovky chladič není....
a ještě, zda by nebylo lepší automat zrepasovat?....
Já teda nevím, ale dělala se vůbec 200TDi v automatu, podle mě neATOL píše:tak teď jsem teda na vážkách, jít do toho nebo ne?.....
ještě by mě zajímalo, jak velikej vlim má u třístovky odpojení chladiče automatu?....u dvoustovky chladič není....
a ještě, zda by nebylo lepší automat zrepasovat?....
A jak to tak bývá, jakmile auto zase jezdilo, tak se na nový chladič nějak zapomnělo žeLand Jirka píše:Von ten automat Atolovi blbnul (špatně přeřazoval) už v době kdy tam ten chladič byl, jestli se nepletu. Chladič se vyndával někdy na jaře, protože tekl a já sem tam provizorně místo něj udělal takovou smyčku z trubky, než bude novej.
Já taky.motohanz píše:volil bych kvalitne opravit automat
to rikaj vetsinou lidi co automatem jeli maximalne jednou....a co ze rikali ze nepotrebujes to potvrzeni?Max píše:Já jsem zastánce manualu šalrpáka je šaltpáka. jo a ověřil jsem papíry a bere se to jako výměna kus za kus ale AMT ti za 2000,- vystaví potrvzení a nechtějí to ani vidět. Říkali mi tam že ani to nepotřebuju stačí prej dojet na úřad a oni to přepíšou na manual.
Tak tak, bez potvrzení jsi v PR... , za chvíli ho budou chtít i na změnu barvy, kreténimotohanz píše:to rikaj vetsinou lidi co automatem jeli maximalne jednou....a co ze rikali ze nepotrebujes to potvrzeni?Max píše:Já jsem zastánce manualu šalrpáka je šaltpáka. jo a ověřil jsem papíry a bere se to jako výměna kus za kus ale AMT ti za 2000,- vystaví potrvzení a nechtějí to ani vidět. Říkali mi tam že ani to nepotřebuju stačí prej dojet na úřad a oni to přepíšou na manual.
Holej nesmysl....