Zase pekna mala komorni akce, tak se mi to libi. Takze diky za fajn vecer. A ne, ze bych hned na najezdu na dalnici nenarazil na PČR...nastesti si vybrali auto za mnou!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Zítra odpoledne budou narychlo domluvené dědkovy 36. narozeniny. Program obvyklý, sraz v 15:00 u nás. S mezinárodní účastí, přijel Danny z Holandska. Kdo může, bude vítán!
OK, konzervy. Definitivně příští víkend, pak už bude třeba sníh.
Navrhněte jestli 18.-19. nebo 19.-20.9. Já bych hlasoval pro So dopoledne jezdit, večer pařit, Ne dopoledne domů. Ale přizpůsobím se.
Posledních pár víkendů je mi Oldo celkem jedno , jestli chlastám v pátek nebo v sobotu
Vyhovují tedy oba termíny , i když ta sobota je taková klidnější a člověk není unavenej z hokny.
Budu se těšit na fajn zábavu, poježdění a lidi
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
U příležitosti kulatých narozenin zvu k malé oslavě na 28.9.2019 u nás. Plán je malá vyjížďka, jídlo a posezení u grilu. Podle zájmu se upraví. Všichni jsou vítáni, bez ohledu na vlastněné auto. Na to jsou jiné srazy, že. Tady jde o něco úplně jiného!
Zní to zajímavě a velmi lákavě, ale momentálně nevím, kam dřív skočit a na víc než 2 dny si nic neplánuju. Doufám, že pokud dorazíme neohlášeni, tak to nebude činit problém.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo