http://www.offroadforum.cz/toyota-hdj-8 ... 18027.html
Moderátor: Miky_CZ
Jsem taky často prodával ale vždycky následně kupoval LR.jantanen píše:jak tu někdo psal v nějaké debatě o Landech si nevzpomenu kdo Land Rover je kulturní odkaz na čtyrech kolech, je to auto které vyžaduje přístup gentlemana a pro někoho to bude jen krátké seznámení . myslim že není nutné někomu nadávat za to že odešel . A těm co si honěj triko a nedokážou mlít vo ničem jinym než vo svim autě zn Toyota nebo Mercedes G nebo Patrol jak vyjeli na 80% stoupání holá skála a ještě stihli nahoře na tý 5tisícovce srazit kamzíka , nebo jak projeli todleto a tamdleto a s prstem v nose tak těm se můžeme jen smát protože sou to magoři a omezenci . takže s klidem angličana pánové nechte to plavat ti co odešli nebyly srdeční fandové Land Roveru a tudíž žádná škoda
Stavros píše:To je jako kdybych se nekomu smal, ze jezdi napriklad Audinou nebo Subarem, ja v soucasny chvili jezdim jenom Discoskou.
Upřímně řečeno tak tohle je pěkná blbost, porovnávat Series LR z padesátých a šedesátých let s bezduchou rejží z roku 90...Stavros píše:Ja nevim, proste se mi to auto libi, jako se nekomu libi sbirat staty LR Serie, je to taky uplna hovadina, ale libi se jim to. Mne se ted libi ta Toyota, kdyz nebude, tak ji za stejny penize prodam.