Díky za tip!
Moderátor: Miky_CZ
před 14 dny jsem se k tomu dokopal udělat šablonu a teď jsem o víkendu montoval prototypBadus píše: 23 zář 2019 08:48 Jen pro zajimavost - uz jste nekdo objednaval ten deflektor na FR zahradku?
Tak tohle mě nenapadlo! A zní to dobře...xxx píše: 23 zář 2019 10:10 ve 140km/h zase ticho v autě, až jsem byl překvapený![]()
ještě upravíme trochu rádius a udělají se dva ohyby a bude hotovo. Tím, že to je silnější nerez určitě do toho půjdou uchytit i světla
Mám pocit že gumovou lemovku. Dobrá inspirace musíme s Petrem taky na D3 vykoumatMadTom píše:Hezké, co jsi dal mezi plech a střechu?
pirelku
Sorry za pozdní reakci. Ty to máš na střeše taky? Jestli jo, tak to si setkání vybavujiBadus píše: 19 led 2020 13:51 Jeee to je vtipny. Nedavno jsem Te mijel na magosce. Jsem si rikal, jak to ma nekdo takhle krasne novy, nezniceny. [emoji106]
Vypadá to hezky, já bych měl jednu otázku - ten deflektor je roztažený i do boků a zakrývá tak z mého pohledu jedno z mála míst, kde se dá pohodlně dostat ruce pod zahrádku.marsant píše: 28 kvě 2020 21:52 Kluci máte někdo zkušenost s touto zahrádkou od MP offroad z PL?
Docela se mi líbí ... hliník, váha pouze 20kg, kupa montážních otvoru, montovano rovnou do střechy bez podelniku, přední deflektor ... jen tu nosnost tam nemají .... o 1/2 levnější než FR ...
Nemáte ji někdo?
Taková kopie FR z Polska ... věřím že kvalitou bude ok, s Poláky obecne jen ty nejlepší zkušenosti [emoji846]
Uvažuji pořídit na střešní stan, markizu, nějakou tu bednu s nářadím...
https://mp4x4.pl/bagazniki-dachowe-land ... niowa.html
Dik!
Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk
Co naděláš, holt s sebou musíš všude vozit sousedovo ženuRennie píše: 29 kvě 2020 07:53 Jo ty nízko posazene zahrádky jsou krásný ale když tam chce člověk něco dát tak to bývá problém. Mám na G4 zahrádce stan a bez hubený ručky sousedovo ženy bych zadní klemy nebyl schopen nasadit...
radši ne ať si ji nechámarwak píše: 29 kvě 2020 07:58Co naděláš, holt s sebou musíš všude vozit sousedovo ženuRennie píše: 29 kvě 2020 07:53 Jo ty nízko posazene zahrádky jsou krásný ale když tam chce člověk něco dát tak to bývá problém. Mám na G4 zahrádce stan a bez hubený ručky sousedovo ženy bych zadní klemy nebyl schopen nasadit...Nebo alespoň její hubenou ručku
![]()