PRODÁNO Prodám D4 SE, červená, sleva na 450.000
Moderátor: stan
PRODÁNO Prodám D4 SE, červená, sleva na 450.000
Ahoj,
tak bohužel jedno disko musí z domu a volba padla na červenou...
Je to D4 výbava SE + couvací kamera, uzávěrka mezinápravy.
Má najeto 198 tisíc km, celou dobu dostávala dobrý servis, bolavý věci má vyměněný (kompresor na 130 tisících, takový ten rozvod vzduchu na motoru, co občas praskal...)
Já ji koupil když měla cca 190 tisíc, najel jsem cca 7 a klekl mi motor na klice.
A začala oprava, která mě stála přes 150 tisíc. Auto jsem opravoval s vizí, že si ho nechám pro sebe, nebo pro tátu, tím pádem jsem to dělal fakt pořádně.
Všechno doložím fakturami.
No a teď už to všechno jezdí a šlape, jenže já mám mezitím jinou D4 a táta se rozhodl, že zůstane u defíků.
Auto je moc pěkný, záleží na vkusu každého, ale ta červená je fakt boží, chce to vidět naživo.
Interiér má 5 míst, látkové sedačky a spoustu vychytávek - auto jsem dělal na expedice, takže má druhou baterku (schovanou za druhou řadou sedaček), v podloketní opěrce 2 USB konektory navíc a napájecí a AUX kabel vyvedený na palubce k napájení tabletu a přehrávání písniček.
No a teď cena - tu bych viděl na 600 tisíc. Auto má vychytaný všechny problémy, jede super, má vyměněný olej, prostě jsem si tím těžkým procesem prasklý kliky už prošel za Vás.
Auto může jít do světa buď na ATéčkách (General Grabber AT3) nebo na letňácích. Pokud by někdo měl zájem, můžu za rozumnou cenu přihodit další 4 kola.
tak bohužel jedno disko musí z domu a volba padla na červenou...
Je to D4 výbava SE + couvací kamera, uzávěrka mezinápravy.
Má najeto 198 tisíc km, celou dobu dostávala dobrý servis, bolavý věci má vyměněný (kompresor na 130 tisících, takový ten rozvod vzduchu na motoru, co občas praskal...)
Já ji koupil když měla cca 190 tisíc, najel jsem cca 7 a klekl mi motor na klice.
A začala oprava, která mě stála přes 150 tisíc. Auto jsem opravoval s vizí, že si ho nechám pro sebe, nebo pro tátu, tím pádem jsem to dělal fakt pořádně.
Všechno doložím fakturami.
No a teď už to všechno jezdí a šlape, jenže já mám mezitím jinou D4 a táta se rozhodl, že zůstane u defíků.
Auto je moc pěkný, záleží na vkusu každého, ale ta červená je fakt boží, chce to vidět naživo.
Interiér má 5 míst, látkové sedačky a spoustu vychytávek - auto jsem dělal na expedice, takže má druhou baterku (schovanou za druhou řadou sedaček), v podloketní opěrce 2 USB konektory navíc a napájecí a AUX kabel vyvedený na palubce k napájení tabletu a přehrávání písniček.
No a teď cena - tu bych viděl na 600 tisíc. Auto má vychytaný všechny problémy, jede super, má vyměněný olej, prostě jsem si tím těžkým procesem prasklý kliky už prošel za Vás.
Auto může jít do světa buď na ATéčkách (General Grabber AT3) nebo na letňácích. Pokud by někdo měl zájem, můžu za rozumnou cenu přihodit další 4 kola.
Naposledy upravil(a) Vladicek dne 14 lis 2019 11:38, celkem upraveno 6 x.
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
Re: Prodám D4 SE, červená, nový motor
Žádné reakce? Takový krásný auto!
Banky zlevňujou hypotéky

- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
No, a bydlet můžeš v té D4 .....
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Re: Prodám D4 SE, červená
Za dva týdny je v ulici blokový číštění a tak se bude červená hýbat, nechce si ji někdo zrovna odvézt? :-D
Ahoj kdy se mohu zastavit podívat?
Máš SZ, nějak se dohodneme
Včera jsem ji potřeboval přeparkovat...
No nevydržel jsem a jel se projet, je to boží auto, nepotřebovat nutně prachy, tak si ji nechám. Všechno šlape, krásně řadí, nic nerachtá... Stříbrná má o 100 tisíc méně, ale rozdíl není poznat (no spíš stříbrná na MT kolech a v plný náloži je míň pohodlná :-D)
No nevydržel jsem a jel se projet, je to boží auto, nepotřebovat nutně prachy, tak si ji nechám. Všechno šlape, krásně řadí, nic nerachtá... Stříbrná má o 100 tisíc méně, ale rozdíl není poznat (no spíš stříbrná na MT kolech a v plný náloži je míň pohodlná :-D)
Re: Prodám D4 SE, červená, sleva na 550.000
Ahoj,
potřeboval bych se posunout, zabírá to místo.
Slevuju na 550
potřeboval bych se posunout, zabírá to místo.
Slevuju na 550

Re: Prodám D4 SE, červená, sleva na 450.000
Za 450 půjde do světa, potřebuju peníze na jeden projekt...