Prosím o radu s cenou pro likvidátora
Moderátor: Safraporte
Prosím o radu s cenou pro likvidátora
Tak vás zase všechny zdravím a prosím o pomoc. Stala se mi nemilá věc, na parkovišti mě nějakej kretén naboural a samozřejmě ujel. Zítra mi přijde likvidátor a potřebuju vědět orientační ceny dílů: přední nárazník, přední blatník, plasty do podběhů, boční držák nárazníku a jelikož mám výbavu safari tak i okrasné plasty na nárazníku i blatníku. Nejlépe co stojí originální díly, anebo kde tyto informace zjistím, hlavně né anglické weby. Kluci moc děkuji za pomoc, sama nejsem schopná tohle zjistit.
Freelander 1,8i 3-dv. 1999
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu s cenou pro likvidátora
Marie píše:Tak vás zase všechny zdravím a prosím o pomoc. Stala se mi nemilá věc, na parkovišti mě nějakej kretén naboural a samozřejmě ujel. Zítra mi přijde likvidátor a potřebuju vědět orientační ceny dílů: přední nárazník, přední blatník, plasty do podběhů, boční držák nárazníku a jelikož mám výbavu safari tak i okrasné plasty na nárazníku i blatníku. Nejlépe co stojí originální díly, anebo kde tyto informace zjistím, hlavně né anglické weby. Kluci moc děkuji za pomoc, sama nejsem schopná tohle zjistit.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park