Prosím o radu s cenou pro likvidátora

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
Marie

Prosím o radu s cenou pro likvidátora

#1 Příspěvek od Marie » 03 lis 2008 19:01

Tak vás zase všechny zdravím a prosím o pomoc. Stala se mi nemilá věc, na parkovišti mě nějakej kretén naboural a samozřejmě ujel. Zítra mi přijde likvidátor a potřebuju vědět orientační ceny dílů: přední nárazník, přední blatník, plasty do podběhů, boční držák nárazníku a jelikož mám výbavu safari tak i okrasné plasty na nárazníku i blatníku. Nejlépe co stojí originální díly, anebo kde tyto informace zjistím, hlavně né anglické weby. Kluci moc děkuji za pomoc, sama nejsem schopná tohle zjistit.
Freelander 1,8i 3-dv. 1999

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu s cenou pro likvidátora

#2 Příspěvek od Miloš II » 03 lis 2008 19:34

Marie píše:Tak vás zase všechny zdravím a prosím o pomoc. Stala se mi nemilá věc, na parkovišti mě nějakej kretén naboural a samozřejmě ujel. Zítra mi přijde likvidátor a potřebuju vědět orientační ceny dílů: přední nárazník, přední blatník, plasty do podběhů, boční držák nárazníku a jelikož mám výbavu safari tak i okrasné plasty na nárazníku i blatníku. Nejlépe co stojí originální díly, anebo kde tyto informace zjistím, hlavně né anglické weby. Kluci moc děkuji za pomoc, sama nejsem schopná tohle zjistit.
:idea: Nechal bych si to ocenit v AMT i s prací a máš to i s "vatou" :idea: Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Marie

#3 Příspěvek od Marie » 04 lis 2008 10:33

Miloši díky za tip. V AMT to ocenili na 58 000Kč, tak jsem zvědavá jak to dopadne s likvidátorem.
Freelander 1,8i 3-dv. 1999

Jan Ikl
tel.: 608859665
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jan Ikl » 04 lis 2008 12:09

Ano,přesně jak doporučuje Miloš...i já tak postupoval...a žasl jsem,na kolik Kč odhadli škodu v AMT a kolik jsem ve finále dostal od ČP...!Přeji pisatelce Marii a všem majitelům LR rozumného likvidátora...

Odpovědět