Sanitku jsem koupil loni z UK (je prekvapive LHD), dovezl, nechal zakladne odservisovat a zapsat na bily znacky.Podle dokumentu k autu sluzilo predtim v Emiratech u vojaku.Chtel jsem z toho delat obytnacek a nechtel jsem to mit na veteranech kvuli hranicim.Eko tudiz zaplaceno.Vice info o papirech osobne.Aktualne ma auto STK, jede, brzdi, sviti, radi.V kabine je dost veci neoriginal.Nejsem znalec S3, ale na volantu je Jeep a sedacky jsou taky odjinud, na LR mi prijdou moc pohodlny.Auto ma bohuzel neorigo zadni okna na boude.Nechapu proc, ale je to tak.Clovek, co delal "prestavbu" trpel vubec nejakymi zvlastnimi chmury.Auto je pomerne zvlastne ozdobene <i>plechem.
Rozhodl jsem se ho prodat, protoze jsem se dostal k moznosti koupit auto, ktery dlouhy leta chci a ze vsech verku k tomuhle mam nejmensi vztah.
Je mozne ho videt, do 12.2. jsem pryc.Stoji severne od Prahy.
Fotky davam tady:
https://vlkvlkvlk84.rajce.idnes.cz/Land ... mbulance/
Cena k jednani je 145 000,- (ale navrhujte, nemam na to misto a je mi lito, aby to stalo venku)
PS: kdyby si nekdo chtel pridelat problemy rovnou na dvou frontach, muzu to prodat v baliku s defem 110 300tdi
EDIT:
DEF je pryc
LR D1 300TDI - 2" lift, HD nárazníky, přední ARB, zadní ARB-poloosy HD Ashcroft, Warn winch+syntetika
VOLVO C303,VOLVO 940 TURBO,VOLVO 740 TURBO,VOLVO 740 pohřebák, VOLVO 850 TURBO