MFENCE píše: 09 úno 2020 21:28
hrochado píše: 09 úno 2020 20:11
Ty pružiny mám na autě já asi 2 roky, nemám pevnosťák ani naviják, když se to namontovalo, tak reálný lift byl tak 6-7 cm.
Pak na auto přibyla zahrádka +50kg, na ni expediční bedna +10 kg, do motorového prostoru druhá baterka a řekl bych, že teď už to budou ty 2 palce
No a neměl jsi to uskákané? Já jsem nikde nenašel, kolik tak baj voko voni dávají zatížení. Nárazník s navijákem tenhle rok nestihnu. Max nějaké hrablo na předek. Jinak v drtivé většině jezdí auto nezatížené.
Já nevím, ono to samozřejmě komfortem bude někde jinde než seriový podvozek ... ten komfort se zvednutím podvozku určitě nezlepší, myslím, že to strašně řešíš, já bych koupil cílový stav, do kterého se chceš dostat, než kupovat teď pružiny/podložky a za půl roku znova ... stejně se pohybuješ v nejlevnějších relacích britpart/terrafirma ... tam od toho žádnou parádu nečekej...
Já mám na zadku měchy, pod tím podložky, vepředu ty Bearmach péra a tlumiče jsem měl na celým autě britpart supergaz a teď jsem je po 30tis a dvou letech vyměnil za IRONMANy a je to zase o kus lepší ...
Takže kdyby někdo chtěl chtěl zánovní britpart tlumiče, můžu nabídnout celou sadu, není tam žádná vůle, nejsou orezlé, normálně tuhé - funkční, jenom je to prostě britpart, takže od toho člověk nemůže čekat nějaký zázraky ...
Ty Bearmach péra jsem bral na doporučení LandJIrky, který mi tehdy říkal, že je bral na svého defa, protože mu přijdou pohodlnější než ty žlutý britparty ... ale to je všechno o nějakém osobním pocitu...