Jak STK a emise s ne uplne seriovymi vozy???
Moderátor: Miky_CZ
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Jak STK a emise s ne uplne seriovymi vozy???
jake kdo mate zkusenosti????
Re: Jak STK a emise s ne uplne seriovymi vozy???
Dobré.low píše:jake kdo mate zkusenosti????

Re: Jak STK a emise s ne uplne seriovymi vozy???
...jedine co sa ma pan na STK pytal kedy som mal meneny rozvod... a ja, ze to ma retaz (TD5) ...tak to zacal smelo tocit na max otacky a nic... vse OK daleko v rezerve jeho udajov.
... potom ma sprdol za modre LED v pridavnych dialkacoch a inac ho nic nezaujimalo ale absolutne nic
... potom ma sprdol za modre LED v pridavnych dialkacoch a inac ho nic nezaujimalo ale absolutne nic
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
no ja nevim jak vy ale, jine gumy problem, ruzna svetla ktera jsou navic problem, naraznik problem, tmava okna problem.... 

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pánové,tak mám za sebou první srážku s blbcem.Jelikož jsem potřeboval "evidenční prohlídku" kvůli přihlášení nového ( staršího ) vozu,tak jsem navštívil STK,okolo kterýho denně jezdím a problém.Místně zaměstnanému "Inteligentovi" se nezamlouvali pneu,bo sou 15" a v TP jsou zapsané 16".Po krátké výměně názorů ( sem řek ,že nechci STK a von,že to je součást evidenčky,já,že si můžu příslušný rozměr zapůjčít a poté vrátit stávající pneu,on od své teorie neustoupil ) tak jsem navštívil jinou stanici STK,kde byl technik bohudík rozumější a zmiňovanou " evidenční prohlídku" už mám,tak vzhůru v pondělí na magistrát a přihlásit. Holt : SRÁŽKA Z BLBCEM JE .....
Jó apropo nárazník ( viditelně samo domo ) mu vůbec nevadil.Ty kola jó bo to je vidět na první pohled - proběh tam menší liftík
Ostatní,až dám Pochlubte se ...foto. 
Jó apropo nárazník ( viditelně samo domo ) mu vůbec nevadil.Ty kola jó bo to je vidět na první pohled - proběh tam menší liftík

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Jó ty technický... Evidentně rezavé auto jim nevadí, ale nějaké "lehčí" změny a úpravy na autě ano. Já zatím takovou zkušeost nemám, bo to dám do servízu na přípravu k STK i s tím požadavkem, ať to vyřídí a zatím to vždy bylo ok.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
MOPADŽI píše:Jó ty technický... Evidentně rezavé auto jim nevadí, ale nějaké "lehčí" změny a úpravy na autě ano. Já zatím takovou zkušeost nemám, bo to dám do servízu na přípravu k STK i s tím požadavkem, ať to vyřídí a zatím to vždy bylo ok.
Na technickou bych se připravil,ale evidenční .... ?
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
tak jasny evidencka by mela bejt o cislech ramu a typu motoru, barve, atd....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
To byl nejakej zakomplexovanej vul! Jak rika Motohanz - cisla a barva- tot vse. Me chtel jednou u evidencky at najedu nad kanal,ze se podiva co a jak pod autem.Tak jsem rekl,ze ho to nemusi zajimat.Vymena nazoru,privolani vedouciho a hned to sloRudaK píše:MOPADŽI píše:Jó ty technický... Evidentně rezavé auto jim nevadí, ale nějaké "lehčí" změny a úpravy na autě ano. Já zatím takovou zkušeost nemám, bo to dám do servízu na přípravu k STK i s tím požadavkem, ať to vyřídí a zatím to vždy bylo ok.
Na technickou bych se připravil,ale evidenční .... ?

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
nechci vám brát iluze, ale zákon hovoří trošku odlišně
- čerpáno ze zákona č. 56/2001 Sb

takže i rozměr gum patří do kompetence evidenčkyEvidenční kontrola silničního vozidla je kontrola silničního vozidla prováděná stanicí technické kontroly spočívající v porovnání údajů uvedených v technickém průkazu silničního vozidla a v osvědčení o registraci silničního vozidla nebo v osvědčení o technické způsobilosti vozidla, pokud se jedná o vozidlo, které nepodléhá registraci, se skutečnými údaji a stavem vozidla.

Kdyby tak postupoval každý technik na STK, tak nikdo auto nepřepíše!dort píše:nechci vám brát iluze, ale zákon hovoří trošku odlišně- čerpáno ze zákona č. 56/2001 Sb
takže i rozměr gum patří do kompetence evidenčkyEvidenční kontrola silničního vozidla je kontrola silničního vozidla prováděná stanicí technické kontroly spočívající v porovnání údajů uvedených v technickém průkazu silničního vozidla a v osvědčení o registraci silničního vozidla nebo v osvědčení o technické způsobilosti vozidla, pokud se jedná o vozidlo, které nepodléhá registraci, se skutečnými údaji a stavem vozidla.
Obávám se že to bude čím dál horší

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
ja nerikam ze napatri ale myslim ze ukolem evidencky by melo bejt pokud se meni majitel jestlije to opravdu to vozidlo co je v TP a jestli tam je typ motoru co ma bejt a neni prerazeni cislo ramu....pravo resit gumy asi urcite maj ale prijde mi to jako nesmysl....dort píše:nechci vám brát iluze, ale zákon hovoří trošku odlišně- čerpáno ze zákona č. 56/2001 Sb
pravdu máš, nejhorší je srážka s blbcem a ještě aktivním, takže tam by možná ani ten úplatek nepomohl
a stejně by jsi "pelášil" jinam
, nicméně zatím 200 ,- uložené v TP při evidenčce v případě problému ( u mně jen nezapsaný rozměr gum na autě ) a vše prošlo 
a velké STK vždy jen s předem dohodnutým "koněm" a za maličko více
P.S. nemám zkušenost s offy, ale jsem prozatím jen pozitivně nakažen a hledám, respektive čekám na první LR
, nicméně si myslím, že to bude stejné u MPV jako u OFF - kus jako kus, hlavně, že kape 

a velké STK vždy jen s předem dohodnutým "koněm" a za maličko více

P.S. nemám zkušenost s offy, ale jsem prozatím jen pozitivně nakažen a hledám, respektive čekám na první LR