Ometl jsem pavučiny a hraje to. Jinak bez jakékoliv záruky. Kdyby to někdo potřeboval
Cena 2500 Kč za komplet. K vyzvednutí na vsi mezi Mělníkem a Mladou Boleslaví.
Moderátor: stan
Jo, ty dekly ještě mám. Jeden z nich je ale myslím trochu popraskaný.Hanys_a_Kaca píše: 06 dub 2020 23:17 Ahoj. Neměl ten zesík takové panely (poklopy) zapředu a zezadu jako kryty? Nemáš je? Trochu o tom uvažuju...
Na kdy tu techno párty plánuješ?Hanys_a_Kaca píše: 06 dub 2020 23:17 Ahoj. Neměl ten zesík takové panely (poklopy) zapředu a zezadu jako kryty? Nemáš je? Trochu o tom uvažuju...
Podle současnýho výhledu to odhaduju na celý zbytek roku 2020hrochado píše: 07 dub 2020 07:54Na kdy tu techno párty plánuješ?Hanys_a_Kaca píše: 06 dub 2020 23:17 Ahoj. Neměl ten zesík takové panely (poklopy) zapředu a zezadu jako kryty? Nemáš je? Trochu o tom uvažuju...![]()
Pozlobím sousedy a pak ti to postoupímHanys_a_Kaca píše: 15 dub 2020 19:13 Jojo, se omlouvám za dlouho prodlevu v reakci, samozřejmě pro Pavla je to volný, nechci překážet v řadě, já nejsem ani v té Praze, jinak bych si pro to zajel, ale Pavel to má kousek. h.