Bezedná studna
Moderátor: Safraporte
Bezedná studna
Ahoj Borci.Nakolik litrů má free 1,8 banzin nádrz?Hladové oko to nemá tak bych nerad někde stopoval pro benzin.Díky
ahoj, nekde jsou tu ofocene navody ke Free...jinak benzin 1.8 ma nadrz na 64 litru, ten zlutej knoflik slouzi k aktivaci HDC hill descent control, je to elektronicky asistent pri jizde treba ze strmeho svahu, nebo kdyz jeden po blative ceste dolu atak...funguje pri zarazene jednicce a zpatecce, auto si samo brzdi a pridava plyn v zavislosti na terenu a prokluzu kol....
unik benzinu, takze jsem to jeste jednou rozebral a zjistil jsem, ze tam to gumove tesneni neni uplne dobre dane, takze v jednom miste bylo zmackle, kde tedy byla moznost uniku paliva, hlavne pri plne nadrzi...takze jsem si s tim dal asi dalsi hodinu prace a nastrkal jsem to tam poradne, je to piplacka a spatne se tam muze, neni moc mista, ale jezdim s tim uz tyden, snazim se i v terenu, aby se auto hodne nahybalo a zatim dobry...
zrovna vcera jsem ten kryci plech pod zadni sedackou znovu odsrouboval, abych se podival jak to vypada a nikde ani naznak uniku benzinu, tak snad to bude v pohode...jsem rad, ponevadz jsem se necitil moc dobre, kdyz jsem v tom jel...tak snad ok.. 

bezedná studna
Měcholupy tam je to super, 23.50
- Jan Ikl
- tel.: 608859665
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi,nedá mi to nepřidat se do diskuse,ale jak píše Mr.Oldman...tankuji do "PLNA" a víc než 50l tam nedám....tak nevím...chce to více názorů
Jinak jak se říká točím Praha-Kopřivnice(v neděli jsem zajel až do Ostravy) a na této trase nejlevnější Lipník n.B.-Ba 95 24.70....takže zase do plna..nejsem zastánce nejlevnějšího benzínu či nafty,ale kámoš tam tankuje služební VW a 1ks Mercedesa a zatím bez problémů...

Jinak jak se říká točím Praha-Kopřivnice(v neděli jsem zajel až do Ostravy) a na této trase nejlevnější Lipník n.B.-Ba 95 24.70....takže zase do plna..nejsem zastánce nejlevnějšího benzínu či nafty,ale kámoš tam tankuje služební VW a 1ks Mercedesa a zatím bez problémů...