Disco4 hse naraz zo zadu FOTO
Moderátor: stan
Re: Disco4 hse naraz zo zadu
Foto přidáno,chápu inzerenta,původní komentář jsem smazal.
Naposledy upravil(a) cervusl dne 27 dub 2020 09:01, celkem upraveno 1 x.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Mě to nějak moc nevadí - tak to přejděme - a vcelku chápu obě strany, samozřejmě jsem se chtěl podívat na fotky jak moc je to naprcaný a v hlavě fabulovat, co by s tím šlo udělat a nejlíp za čí peníze, ale i ten strohý inzerát chápu, taky jsem napsal nebo chtěl napsat inzerát ve stylu: prodám svojí diskošku, kdo chcete zavolejte.
Já kolikrát píšu inzeráty aby se na fóru děla nějaká ta sranda, ale jsou lidi, kteří by taky něco rádi prodali a, kolik se u toho baví lidí, je jim jedno...
Já kolikrát píšu inzeráty aby se na fóru děla nějaká ta sranda, ale jsou lidi, kteří by taky něco rádi prodali a, kolik se u toho baví lidí, je jim jedno...
- nios
- auto: Disco4
- Kontaktovat uživatele:
No chlapci moji zlati, 20 prispevkov o nicom...chapem karantena skoly vam zavreli....nuda doma ideme citat inzeraty....okej
Ale....zalozte si prosim vlastnu basnicku skupinu pripadne si porovnavajte inzeraty kto dal viac fotiek....alebo sa hrajte prosim inde....my pracujuci, a teraz nam neni veselo lebo viete preco a fakt ked mi niekto cudzi rozmlati auto...v tychto casoch, posledne co potrebujem je particka unudenych rostakov hejtujucich znenie inzeratu.....popravde nemal som ani cas spravit fotky auta....lebo posledne zbytky casu chcem travit s rodinou....a nie na nete.......
Myslim ze vsetci LR pozitiv to pochopili aj napisali. Tymto im dakujem za podporu, ostatni....
Ale....zalozte si prosim vlastnu basnicku skupinu pripadne si porovnavajte inzeraty kto dal viac fotiek....alebo sa hrajte prosim inde....my pracujuci, a teraz nam neni veselo lebo viete preco a fakt ked mi niekto cudzi rozmlati auto...v tychto casoch, posledne co potrebujem je particka unudenych rostakov hejtujucich znenie inzeratu.....popravde nemal som ani cas spravit fotky auta....lebo posledne zbytky casu chcem travit s rodinou....a nie na nete.......
Myslim ze vsetci LR pozitiv to pochopili aj napisali. Tymto im dakujem za podporu, ostatni....

ex Disco300, ex Classic Soft Dash, ex Disco2 td5, ex DEF 110 TD5, Disco4
- nios
- Kontaktovat uživatele:
Ide vikend....skusim doplnit inzerat o fotky a viac info 

Já se opravdu omlouvám, ale takhle hloupý inzerát a ještě arogantní reakce na dotazy jsem dlouho nikde neviděl.
To bude radost zavolat...
To bude radost zavolat...
Dám inzerat na forum a divím se že se k tomu někdo vyjádřil, no panacku ty to máš asi dost tezke co.....
Land Cruiser 120 D4D
Tady je zase kazdej chytrej jak radio
- Miklosxxx
- tel.: +421908968832
- auto: P38V8,L322V8
No ono trochu chapem dotycneho a netusim ako by som reagoval ja a este pisal vzorovy inzerat,
keby mi dakto tresol do auta a nenasiel vynnika ,alebo ine komplikacie toho druhu.
Ale to chce klud a dockame sa aj foto a inych zaujimavosti.
Niose neboj kazdy mat chut niekedy si rypnut a to aj ja sam aj ked sa potom citim ako Vemeno
ale pri inzercii je zaklad ako prve foto a potom cena.
Lebo clovek je vyse nervoznejsi ked ma do dna tisic telefonatov ohladom ceny a fotiek.
Prajem rychly a dobry predaj

Ale to chce klud a dockame sa aj foto a inych zaujimavosti.
Niose neboj kazdy mat chut niekedy si rypnut a to aj ja sam aj ked sa potom citim ako Vemeno

Lebo clovek je vyse nervoznejsi ked ma do dna tisic telefonatov ohladom ceny a fotiek.
Prajem rychly a dobry predaj

EX-Discovery 2 Facelift TD5 -do kostola-predaná tak dokostola už nechodím :)
Range Rover P38 4,6 HSE+mierna uprava do terenu ;)
Range Rover L322 3,6 Autobiography-na obcasne vylety
NANOCOM All P38 or All Discovery 2,Launch X431 Pro3 EUROPE,GAB-Diagnostic
Range Rover P38 4,6 HSE+mierna uprava do terenu ;)
Range Rover L322 3,6 Autobiography-na obcasne vylety
NANOCOM All P38 or All Discovery 2,Launch X431 Pro3 EUROPE,GAB-Diagnostic
- nios
- Kontaktovat uživatele:
Posielam par foto
- nios
- Kontaktovat uživatele:
Fotky spred narazu
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Hm. Mohol si kliknúť na úpravy 1. Príspevku, doplniť foto tam, + doplniť km a motorizaciu. Komentáre by, som zmazal a bol by to celkom normálny inzerát na ktorý má zmysel reagovať. Ešte stále je to možné
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Disco4 hse naraz zo zadu FOTO
Bohuzel kdyz to vidim, to je tak na rozebrani na dily.
Moje byla bourana na stejny PZ roh, mnohem ale mnohem mene a stejne byl lehce pohnuty ram a menila se ctvrtka auta.
Moje byla bourana na stejny PZ roh, mnohem ale mnohem mene a stejne byl lehce pohnuty ram a menila se ctvrtka auta.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Re: Disco4 hse naraz zo zadu FOTO
Je tam predstava o cene?
Odoslané z Redmi Note 8 Pro pomocou Tapatalku
Odoslané z Redmi Note 8 Pro pomocou Tapatalku
- nios
- Kontaktovat uživatele:
Popravde ja neviem ani ako zmenit nazov...nebyt Hanysa ani toto nedam...Acon píše: 28 dub 2020 10:26Hm. Mohol si kliknúť na úpravy 1. Príspevku, doplniť foto tam, + doplniť km a motorizaciu. Komentáre by, som zmazal a bol by to celkom normálny inzerát na ktorý má zmysel reagovať. Ešte stále je to možné