Přijel jsem na STK s Camelkou a bez jediné závady, s de Feekem to samý.RudaK píše:Iniciativní blbec je horší jak třídní nepřítel.
Jak STK a emise s ne uplne seriovymi vozy???
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
ALF píše:Přijel jsem na STK s Camelkou a bez jediné závady, s de Feekem to samý.RudaK píše:Iniciativní blbec je horší jak třídní nepřítel.
Alfe musíš číst nadpisy: Toto je řeč o STK s "Né úplně sériovýmy vozy".Hádám,že máš kola jiný než v TP akorát na tom vysavači ( Hiiiii )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Camelka zcela jistě úplně seriová nebyla a de Feek má nějaký doplňky, co by mohli technikovi vadit, ale tam, kde jezdím se zabývají podstatnýma věcma-koroze, vůle a pod.RudaK píše:ALF píše: Přijel jsem na STK s Camelkou a bez jediné závady, s de Feekem to samý.
Alfe musíš číst nadpisy: Toto je řeč o STK s "Né úplně sériovýmy vozy".Hádám,že máš kola jiný než v TP akorát na tom vysavači ( Hiiiii )Moje staronová D 1 moc Camelku nepřipomíná. ( a to nemyslím jen kolama,nebo barvou
)
No a jak tě znám ( postavou ) musel by sis k ní koupit žebřík.
![]()
![]()
Na Tvoji D I máš velbloudů celou kravanu a žebřík tam máš taky, a ta spodní nálepka Discovery, takovou jsem měl na Camelce. Máš ale pravdu RudoK, Camelka to opravdu není. Ale na Tvoje řádění ideální a D3 teď vydrží déle naleštěná.
- Mirek70
- tel.: 774097808
- auto: LC-HJ61,FJ40
mi Češi jsme dementi furt sami sebe za neco prcáme a jen si komplikujeme život holt hodně úředníků musí vykazovat nějakou činnost .
neustále vytváříme důvody pro stále větší korupci a uplácení.
http://www.owr.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- RudaK
ALF píše:Camelka zcela jistě úplně seriová nebyla a de Feek má nějaký doplňky, co by mohli technikovi vadit, ale tam, kde jezdím se zabývají podstatnýma věcma-koroze, vůle a pod.RudaK píše:
Alfe musíš číst nadpisy: Toto je řeč o STK s "Né úplně sériovýmy vozy".Hádám,že máš kola jiný než v TP akorát na tom vysavači ( Hiiiii )Moje staronová D 1 moc Camelku nepřipomíná. ( a to nemyslím jen kolama,nebo barvou
)
No a jak tě znám ( postavou ) musel by sis k ní koupit žebřík.
![]()
![]()
Na Tvoji D I máš velbloudů celou kravanu a žebřík tam máš taky, a ta spodní nálepka Discovery, takovou jsem měl na Camelce. Máš ale pravdu RudoK, Camelka to opravdu není. Ale na Tvoje řádění ideální a D3 teď vydrží déle naleštěná.![]()
By mě zajímalo , co bylo na té Camelce nesériové - BARVA,štítek na kastli ?
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, MirkuMirek70 píše:mi Češi jsme dementi furt sami sebe za neco prcáme a jen si komplikujeme život holt hodně úředníků musí vykazovat nějakou činnost .
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
tady zas technik na STK ma D1 takze to mozna bude taky lehci.... 
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
By mě zajímalo , co bylo na té Camelce nesériové - BARVA,štítek na kastli ?
[/quote]
Třeba všechny doplňky limit. edice CT (střešní zahrádka, žebřík,přední rám+4xpřídavná světla, šmorchl,mřížka v nákladovém prostoru. Pokud ale myslíš, jaké byly doplňky, které povolené ofic. nejsou (doma vyrobené nárazníky, zahrádky a pod.) tak takové nebyly u CT žádné a u stanice STK, která se řídí předpisy je pak problém aby takové auto prošlo.
Třeba všechny doplňky limit. edice CT (střešní zahrádka, žebřík,přední rám+4xpřídavná světla, šmorchl,mřížka v nákladovém prostoru. Pokud ale myslíš, jaké byly doplňky, které povolené ofic. nejsou (doma vyrobené nárazníky, zahrádky a pod.) tak takové nebyly u CT žádné a u stanice STK, která se řídí předpisy je pak problém aby takové auto prošlo.
Do pytle, vo co ti tady jde. Měl jsi ji sériovou, tak ti prostě nemohli dělat problémy, protože vše bylo origo a v pořádku.
Já se radši ptám, kde v Praze nebo v okolí projdu s většíma kolama, aniž bych jen kvůli kontrole musel přezouvat? A kde nebude vadit ARB nárazník? Prý to vše jde zařídit a zapsat do techničáku, pomocí AMT? Máte někdo zkušenosti? Nemám nějak čas to pořešit.
Já se radši ptám, kde v Praze nebo v okolí projdu s většíma kolama, aniž bych jen kvůli kontrole musel přezouvat? A kde nebude vadit ARB nárazník? Prý to vše jde zařídit a zapsat do techničáku, pomocí AMT? Máte někdo zkušenosti? Nemám nějak čas to pořešit.
Disco mi zachránilo život
- RudaK
Třeba všechny doplňky limit. edice CT (střešní zahrádka, žebřík,přední rám+4xpřídavná světla, šmorchl,mřížka v nákladovém prostoru. Pokud ale myslíš, jaké byly doplňky, které povolené ofic. nejsou (doma vyrobené nárazníky, zahrádky a pod.) tak takové nebyly u CT žádné a u stanice STK, která se řídí předpisy je pak problém aby takové auto prošlo.[/quote]ALF píše:By mě zajímalo , co bylo na té Camelce nesériové - BARVA,štítek na kastli ?
Já myslím,že to byla limitovaná série,tak sériové doplňky,ale limitované.