Pod tu pochozí 9mm desku jen kousek, musím změřit jak daleko jsou ty lyžiny.
Moderátor: Acon
U D2 je to jiný než u D3 srovnávám předchozí jeepku a D3 kde váhu na zahrádce nepoznám tolik jako na vinutychMadTom píše:Žebříku bych se vůbec nebál. Na druhou stranu, nejlepší žebřík je žádný žebřík, my používáme na D2 originál žebřík co je na zadních dveřích, je tam furt, nemusí se schovávat, což je zvlášť v dešti hodně otravné. Jestli mají strach, ať spí v autě. U nás trvalo 3 roky, než žena vůbec do stanu na noc vylezla. A ještě o kousek déle, než slezla dolů.![]()
Spíš se koukni, kolik stan a to všechno ostatní co chceš dát na střechu váží - na tvém odkazu váha chybí, proč asi? Ono to celkem rychle narůstá. A kupodivu stan "hadrák" není výrazně lehčí, než laminátovej.
Mě se osvědčilo dávat do stanu velké a lehké věci, jako jsou spacáky, matrace a podobné. Sice by se mi líbila na střeše nádrž na vodu, která se v létě i ohřeje od slunce, ale 10 l nemá pro 4 lidi smysl a cokoliv víc je prostě strašně těžké.
Ahoj,marsant píše: 31 kvě 2020 21:09
Ten můj vyhlídnutý stan ...
https://wildcamp.com.pl/strona-glowna/5 ... or-zielony
Tak tohle je snad už za ty roky vymyšlené, ne? Vžďyť ty stany se používají léta a je X výrobců a funguje to ... Osobně jsem teď poslední měsíc taky intenzivně řešil myšlenku stanu a rozhodně bych chtěl vějíř a ne skořepinu, kdybych ho kupoval ... naštěstí jsem se z toho minimálně pro letošek vyléčil koupí ledničkypojir píše: 01 čer 2020 10:01 A jak bude ten hadrak do boku bez zebriku stabilni? Uz skorepina co je "jen" nad strechou se umi pri pohybu uvnitr pekne houpat. A co reknou jednotlive casti uchyceni ke strese, kdyz nekoho napadne vlezt az uplne ke kraji?
pochybuji, že dělá stany samonosné, žebřík tam být musí vždy.Vladicek píše: 01 čer 2020 08:51
Ahoj,
Za mě:
- hodně bych zvažoval skořepinu, je to prostě na balení výrazně jednodušší. Nevýhoda je, že když je vyklápěcí do boku, tak musí mít dole žebřík = to co nechceš.
- pokud už chceš určitě plachťák, tak mrkni na www.domovnakolech.cz . David dělá pěkný věci a hlavně - jeho stany jsou "samonostný = žebřík je nemusí nutně podpírat. Tím by se snad dal vyřešit Tvůj problém. Sice standardně tam přidělává žebřík napevno, ale věřím, že by dokázal pro Tebe udělat stan s žebříkem, co se dá dát pryč
Martine, toto vůbec neřeš, když někdo bude chtít vám cokoliv udělat, tak se tak stane, spaní v autě není bezpečnější.marsant píše: 31 kvě 2020 21:09 Zvažuji koupi svého prvního autostanu ...
Ten můj vyhlídnutý stan ...
https://wildcamp.com.pl/strona-glowna/5 ... or-zielony