Moderátor: Miky_CZ
Ahoj u toho lomu jsem to byl já lidi si nás tam fotily obaMFENCE píše:Ja se mavam casto z LR, ale jak jsem vojenskej tak to stejne nema cenu. Drtiva vetsina, si mysli ze jede AČR![]()
![]()
Tedka jsem u Karlstejna stal u jednoho maleho lomu u D2 Plzenska SPZ.
Pak u Trebane D1 nazbrojena u Billa nakupaku a pak cestou domu Defik u Pisnice. Ten si vezl 2 krosky na vozejku. Je toho vsude kolem dost, to by se clovek umaval [emoji38] [emoji38]
A teda nejvic si tu mavam s AČR, kdyz jedou do Tabora. Podle me, vubec nevedi ze to neni dalsi AČR. Leda dle RHD pokud si vsimnou
UNIHOBBY to jsem jáá!Sydney píše: 22 kvě 2020 07:55 Dnes úspěšné ráno, 6:20 Brno Bystrc u Unihobby černé Disco, šnorchl, markýza na levé straně, pozdrav opětován a v 6:30 Brno Kohoutovice Freelander 1, třídvířko, na střeše přídavné světla, taky opětovaný pozdrav![]()
Dnes ráno zopakováno v obou případech s rozdílem pár set metrů od pátečního setkáníSydney píše: 22 kvě 2020 07:55 Dnes úspěšné ráno, 6:20 Brno Bystrc u Unihobby černé Disco, šnorchl, markýza na levé straně, pozdrav opětován a v 6:30 Brno Kohoutovice Freelander 1, třídvířko, na střeše přídavné světla, taky opětovaný pozdrav![]()
Já mám druhé auto teď v servise na pár drobností, tak proto jezdím Diskoškou ... brzo budeš mít zase útrum ... leda bys mával na černého MINI Coopera SSydney píše: 25 kvě 2020 16:10Dnes ráno zopakováno v obou případech s rozdílem pár set metrů od pátečního setkáníSydney píše: 22 kvě 2020 07:55 Dnes úspěšné ráno, 6:20 Brno Bystrc u Unihobby černé Disco, šnorchl, markýza na levé straně, pozdrav opětován a v 6:30 Brno Kohoutovice Freelander 1, třídvířko, na střeše přídavné světla, taky opětovaný pozdrav![]()
![]()