Austin A40 Farina Countryman
Moderátor: stan
Austin A40 Farina Countryman
AUSTIN A40 Farina Countryman, r.v.1961.
Startuje, jezdí, svítí, troubí, brzdí. Je třeba pořešit vrzající, klepající podvozek. Původní pěkný lak. Horší prahy. Podvozek před pár lety očištěn a ošetřen.
Interiér nový. Stejně tak těsnící gumy oken a dveří.
Už je pár let nevyužitý a je potřeba uvolnit místo v garáži.
Cena 99000,-
"Malý rodinný automobil A40 vyráběl Austin v letech 1958 až 1967 v Longbridge u Birminghamu. Jeho karoserii navrhl Pinin Farina a proto byl pojmenován A40 Farina.
Startuje, jezdí, svítí, troubí, brzdí. Je třeba pořešit vrzající, klepající podvozek. Původní pěkný lak. Horší prahy. Podvozek před pár lety očištěn a ošetřen.
Interiér nový. Stejně tak těsnící gumy oken a dveří.
Už je pár let nevyužitý a je potřeba uvolnit místo v garáži.
Cena 99000,-
"Malý rodinný automobil A40 vyráběl Austin v letech 1958 až 1967 v Longbridge u Birminghamu. Jeho karoserii navrhl Pinin Farina a proto byl pojmenován A40 Farina.
-
- tel.: 720355414
- auto: Discovery Td5
Re: Austin A40 Farina Countryman
Ten interiér je nádhernej 

Krasavec!
2023 LC 78 – Troopyna
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
Dík! Interiéru jsem se věnoval dost, ale ani s touto cenovkou (dost pod vynaloženýma nákladama) o tento model není zájem. Většina lidí si to plete s Trabantem

..možná výměna za pěkné D1 nebo 2 s doplatkem..
Dobrý den, rád bych oživil inzerát na Austin - fotky a popis na začátku vlákna..
Aktuální stav je takový, že po příjezdu ze servisu, kde se řešily náplně, termostat a trochu podvozek odešla spojka a chladič je na vyčištění nebo na výměnu.
Co jsem nezmínil na začátku, tak byl kupovaný mmj i nový výfuk.
Motor chytá bez problémů.
Aktuální cena pouze 80 tis !!!
Aktuální stav je takový, že po příjezdu ze servisu, kde se řešily náplně, termostat a trochu podvozek odešla spojka a chladič je na vyčištění nebo na výměnu.
Co jsem nezmínil na začátku, tak byl kupovaný mmj i nový výfuk.
Motor chytá bez problémů.
Aktuální cena pouze 80 tis !!!