Nortone, dojeď a postav se tomu novému Defovi!Norton píše: 12 srp 2020 19:24ale to je dosti najivní představa , aby to porovnání bylo vubec k něčemu , tak by musely mít stejný kola ,potažmo stejný vzorek pneumatiklow píše: 12 srp 2020 18:23 Def se zatim na vinutych neprodava..
Co takhle vyzva? Dorazte ted o vikendu na Highland Meeting kdo si myslite, ze projedete vic vasim LandRoverem. Nez novej def a muzeme to porovnat?? Moje cislo 603462950,
jestli ten novej Def bude mít letní gumy ,že nejspíš že asi jo a někdo dorazí např. s Def. 90 a bude mít drapáky , případně bude li to obráceně co se vlastně porovná![]()
Tak to budu okukovat. Budu tam jen homouš je před smrtíjareku píše: 12 srp 2020 21:05Nortone, dojeď a postav se tomu novému Defovi!Norton píše: 12 srp 2020 19:24
ale to je dosti najivní představa , aby to porovnání bylo vubec k něčemu , tak by musely mít stejný kola ,potažmo stejný vzorek pneumatik,
jestli ten novej Def bude mít letní gumy ,že nejspíš že asi jo a někdo dorazí např. s Def. 90 a bude mít drapáky , případně bude li to obráceně co se vlastně porovná![]()
Jinak JÁ do toho porovnání pinďourů jdu! Jen nepojedu do toho šílenýho hlubokýho bahna co je v některých místech....![]()
Kdo bere sázky na vítěze?
Časově Ti to musí vyjít! Máš nějaký názor a tak dokaž, že za ním stojíš! Proč nechceš do bahniště, když máš “staré dobré mechanické auto bez elektroniky“? Je jedno jestli máš Discovery nebo Defa...Norton píše: 12 srp 2020 21:24 jak to vyjde časově , ale mám bohužel Discovery , ale do bahniště ani náhodou![]()
Nejsem blb: vím že se řeší DefenderMFENCE píše: 12 srp 2020 22:15 Protože má Discovery. A tady se řeší Defender
A třeba až já dodělám Defa, tak ten teren uvidí na fotce. Protože prostě tolik práce a peněz. A aby se neřeklo, tak ho max vemu na polní cestu![]()
Na místě milovníků zeleného oválu bych za to byl neskonale vděčný, protože to se netýká jména Defender, ale celého jména Land Rover. Kdyby kdysi nevzalo BMW slavné jméno (myslím celou značku LR) a nepoužilo ho pro SUV, tak už byly všechny legendy dávno v kopru. Přišel Freelander a staromilci plivali, ale nějak přitom pozapomněli, že bez něj, by se ta jen minimálně prodejná archaickost zvaná Defender, už prostě nevyráběla. Protože to ale i tak byla pro bavorák jen koule na noze, nechal jí Fordovi. A Ford vzal kdysi slavné jméno... a historie se opakovala ...a pak vzal Tata slavné jméno a krabice se díky tomu vyráběla (na koleně) pořád, až už jí nebylo komu prodávat... Tolik asi k použití slavného jména.MFENCE píše: 12 srp 2020 09:18 ... Veme se jméno a z velké velké dálky vzhled legendy. Udělá se ale už klasické auto ala Disco a jiné krabice od bot.....
dobrá zpráva ,časově to vyjde,jareku píše: 12 srp 2020 21:49Časově Ti to musí vyjít! Máš nějaký názor a tak dokaž, že za ním stojíš! Proč nechceš do bahniště, když máš “staré dobré mechanické auto bez elektroniky“? Je jedno jestli máš Discovery nebo Defa...Norton píše: 12 srp 2020 21:24 jak to vyjde časově , ale mám bohužel Discovery , ale do bahniště ani náhodou![]()
No jooooooo! Ale do D3 jsem to daval i s paletou [emoji1787][emoji1787][emoji1787]low píše:Neco to i odveze
To vypadá, že si to odveze akorát svůj vlastní výstavní stánek, ne?
Jestli to nebude tím, že LR se nesnažil postavit novou Discovery, ale Defendera... a do starého Dafa paleta taky nešla... Je zajímavý, že do Range nikdo palety neřeší... tak v čem je problém?Badus píše: 18 srp 2020 12:20No jooooooo! Ale do D3 jsem to daval i s paletou [emoji1787][emoji1787][emoji1787]low píše:Neco to i odveze