No jo, ženský, který říkají, že to bude šup šup mi byly vždycky podezřelý!

Moderátor: Miky_CZ
No jo, ženský, který říkají, že to bude šup šup mi byly vždycky podezřelý!
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]marwak píše:No jo, ženský, který říkají, že to bude šup šup mi byly vždycky podezřelý!Rennie píše: 29 kvě 2020 08:05 radši ne ať si ji nechákdyž jsme to řešil tak říkala to bude šup šup a 4 matičky tam nasazovala cca 2 hodiny
![]()
Hlavně, že jiné věci umí udělat rychleji, na matičky se vyprdni
Dvě hoďky?Slušná výdrž!!
Joo ten problém tam může být. Zjistil jsem ze tuto zahrádku ma jeden LR kolega na své D4 tady kousek od nás tak na to zajedu hned začátkem týdne kouknout a dam vědět... zjistím jak je s tím spokojen a jak moc velký problém s tou nízkou zahradkou to je.Vladicek píše:Jinak jsem se ještě koukal na tu polskou zahrádku a tam Ti nepomůže sebetenčí ruka.
Bude se to tam muset všechno montovat shora, nebo to namontovat dole a nasadit zahrádku se vším.
To mi přijde hooodně nepraktický
AhojAcon píše: 25 srp 2019 19:44 Mám záhradku ukotvenu do origo strešných líšt. Dal som si laserom vypáliť segmenty so závitom, ktoré vložím do lišty a záhradka je priskrutkovana 10 skrutkami M6. Len ju musím podložiť, lebo LEDbar sa mi nevojde pod záhradku. Chyba cca 3cm. A ak ju dám viac dopredu, vtedy netreba poskladať, no hučí to tak, že sa to nedá počúvať
Nebo by to tam byt melo a já musím shánět celý ten dlouhý lem co pan na videu v cca 2:55 odstraňuje?marsant píše:Rychlý dotaz ... při montáži nove zahrádky jsem musel sundat origo krátké podelniky co byly na střeše ... takže tam zustala po nich odkryta ta drážka ve střeše do které jsou zasazeny a přichyceny ..s těmi podelniky odešlo i gumové těsnění co tam bylo a tak dotaz zní zda ta drážka ve strese muze zůstat takto odkryta ... nezačne mi nekde tect do auta?
Ta přední část te výplně drazky tam zůstala. Tedy od předního konce krátkých podelniku smerem dopredu k celnimu sklu.
Pripadne zítra udělám foto [emoji846]
Diky
Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk
Tak přesně něco takového jsem chtěl slyšet... myslel jsem si to ale raději jsem se zeptal .... diky [emoji846]Badus píše:Nemam to tam x let a nikdy mi to tam nechybelo...
Je ta G4 ještě aktuální? Bo bych měl zájem...Rennie píše: 29 kvě 2020 07:53 .....
Jinak jedna G4 zahrádka kompletní s novým práškovým lakem na prodej se válí u souseda kdyby někdo měl zájem.....
Ne už odcestovala do Prahyzdeneksumec píše:Je ta G4 ještě aktuální? Bo bych měl zájem...[emoji6]Rennie píše: 29 kvě 2020 07:53 .....
Jinak jedna G4 zahrádka kompletní s novým práškovým lakem na prodej se válí u souseda kdyby někdo měl zájem.....