Zdravím všechny a zvlášť z moravy
Moderátor: Miky_CZ
Zdravím všechny a zvlášť z moravy
jsem zde nový a nemám ještě takový přehled. Nemáte nějaký typ na poježdění na moravě?( zlín atd.)
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Zdravím všechny a zvlášť z moravy
Jery píše:jsem zde nový a nemám ještě takový přehled. Nemáte nějaký typ na poježdění na moravě?( zlín atd.)
Tam se motaj min tři pacoši - Karel,Petrs a Vizoš !

p.s. asi nejblíž je Petrs,ofšem jestli jsem na někoho nezapoměl. Táá sklerosa !

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
D3 jec super stroj
Pročti fórum a začni uvažovat "na kravení" o doplnění vozového parku o Defendera......................................a nebo D1
Uvidíš, že za čas a po pár akcích k tomuto dospěješ
Ať jezdí a slouží D3 !!!

Ať jezdí a slouží D3 !!!
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Opravdu dobrá volba a D3 zvládne v terénu neskutečné věci, jen ti asi bude líto jí ubližovat, pokud tohle překonáš máš super OffJery píše:D3 diesel, manuálkarel píše:Ano taky tě zdravím a neboj moravská část fóra je docela rozsáhlá.JInak jaký typ Land Roveru vlastníš

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
nedeleni projizdka
Cau cau,
koukam ze si si vybral spravny auto. Na nedeli po obede domluvame takovou malou projizdku. Zatim dve mozna tri auta .. neces jed taky ? Ja sem z prerova a ostatni sou z Brna tak chcem nekde na na pul cesty a ty to mas taky kousek.
Petr
koukam ze si si vybral spravny auto. Na nedeli po obede domluvame takovou malou projizdku. Zatim dve mozna tri auta .. neces jed taky ? Ja sem z prerova a ostatni sou z Brna tak chcem nekde na na pul cesty a ty to mas taky kousek.
Petr
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- Landy
- tel.: 603597444
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdravím všechny a zvlášť z moravy
Pokud bys objevil vhodné místo na Moravě,dej vědětJery píše:jsem zde nový a nemám ještě takový přehled. Nemáte nějaký typ na poježdění na moravě?( zlín atd.)
Zdraví Landy SIIa
- Keram
- auto: BMW
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme dneska měli taková malé poježdění v okolí Chřib,a zrovna se stala taková krásná příhoda zastavujeme na parkovišti plném myslivců a jejich vozů (typu:Mitsubishi L200,Mitsubishi Pajero,Nissan Patrol,...) tak vylezeme z aut ,že se podíváme na jejich úlov.Byli to dva krásní divočáci.Poté co jsme se pokochali ,že tedy pojedeme tak se otáčíme a už jsme na silnici ,akorát RadekD3 udělal pár manévrů a sjel kam neměl.Auto začalo hrabat a myslivci z nás měli legraci
Tak Radek vystoupil a začal vytahovat lano,ovšem najednou opět sedl do auto poladil Terrain Response kousek couvl dal tam 1 a vyletěl z toho bahna jako nic a těm myslivcům vytřel zrak.Oni ovšem ,aby nezhodili svoje vozy začali křičet ,že LR je nahovno.No kdyby jste to viděli naživo vypadalo to jako kdyby to Radek udělal naschvál a aby jim předvedl co to auto dovede.