Na D2 se mi líbí zámek 3 stupně. Tak přemýšlím dát automat z D2 do D1. Převodovka by pasovat měla.. Pak jen ECU, čidla, kabeláž a asi to pojede

Nebo se pletu?
Další věc, jestli to ECU není zbytečná komplikace na úkor zámku 3 stupně

Moderátor: Miky_CZ
Jo, minimálne na D2 V8 zamyká aj 3 aj 4...
Na D2 TD5 sice zamyka (pri poloze D) i trojku, ale velmi velmi vzacne...
Mne ju zamkne vždy nad 65kmh a drží ju do 80kmh, potom mi dá otvorenú 4 ale iba na chvíľu a od 85kmh mi zamyká 4.
To už jsem četl a před pár lety to téma řešil, jen jsem se nedopátral kontaktu v Austrálie. A na googlu to taky nedohlédal, tak mě napadla tato možnost.mr-tomas píše: 24 zář 2020 14:59 Jde upravit i ta tvoje. viewtopic.php?f=6&t=22198&hilit=Zm%C4%9Bna+valve+body
Prodává to, nebo alespoň prodával Eliott, já to mám taky od něj.Josef-Z (Jugin) píše: 24 zář 2020 19:14To už jsem četl a před pár lety to téma řešil, jen jsem se nedopátral kontaktu v Austrálie. A na googlu to taky nedohlédal, tak mě napadla tato možnost.mr-tomas píše: 24 zář 2020 14:59 Jde upravit i ta tvoje. viewtopic.php?f=6&t=22198&hilit=Zm%C4%9Bna+valve+body
Na to jsem se díval, zajímavá věc, ale jak píšeš, ta cena je mazec. To raději projezdím.MadTom píše: 24 zář 2020 19:17 Řídící jednotka automatu v D2 si po CAN sběrnici povídá s řídící jednotkou motoru. Ashcrost dělá samostatnou řídící jednotku automatu, která je volně konfigurovatelná - Compushift. Funguje to dobře, ale ta cena ....
Myslím že pravidelně koukám na různé e-shopy a tohle sem nikdy nenašel. Protože, už bych to v převodovce asi mělmr-tomas píše: 24 zář 2020 19:23Prodává to, nebo alespoň prodával Eliott, já to mám taky od něj.Josef-Z (Jugin) píše: 24 zář 2020 19:14
To už jsem četl a před pár lety to téma řešil, jen jsem se nedopátral kontaktu v Austrálie. A na googlu to taky nedohlédal, tak mě napadla tato možnost.
Tak to kukám jak mucha pukhrochado píše: 25 zář 2020 07:40 Mně teda 3ku zamkne, jen když mám na páce navoleno "3" a to v nějakých 75-80km/h ...
4ku zamyká okolo těch 85-90 km/h...
Jinak 3ku to zařadí někde mezi 40-45 bez zátěže a v 50-55 už zařadí 4ku ... tak moc nevím, kde by mezi tím tu trojku zamykal ...![]()
Ono hodně záleží, jak na to prostě šlapeš, jak těžkou máš nohu ...habakuk píše: 25 zář 2020 18:36 Já i Hrochado máme HD měnič ale tam je jediný rozdíl, že to místo ve 3000rpm řadí kolem 2500rpm. Jinak jasně že logika řazení bude pro benzín jiná než pro naftu.