Classic meets...7
Re: Classic meets...7
Fotky pěkné. Dívám se, že jste byli i na Býkovickém rybníku, to je takové ideální prostředí k RRC 

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny pravidelné účastníky a potenciální zájemce!
Z různých důvodů jsme se rozhodli letošní Classic meets definitivně odpískat. Některým jsem sice sliboval ještě termín na konci listopadu ale ani to nakonec neklapne. Zkusíme vám to příští rok vynahradit vylepšenou koncepci a možná najdeme i nějaké synergie s polskými pořadateli "RR Lazy Ride".
Díky za pochopení.
Mirko + tým organizátorů a rodina
Z různých důvodů jsme se rozhodli letošní Classic meets definitivně odpískat. Některým jsem sice sliboval ještě termín na konci listopadu ale ani to nakonec neklapne. Zkusíme vám to příští rok vynahradit vylepšenou koncepci a možná najdeme i nějaké synergie s polskými pořadateli "RR Lazy Ride".
Díky za pochopení.
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 98+03
- Kontaktovat uživatele:
No to je ovšem mrzuté 

Mirko, patří Ti velký dík za organizování všech předchozích ročníků. Dělat ten letošní nebo jakýkoli příští není a nemůže být bráno jako povinnost. Takže v klidu, pozdravuj rodinu a pokud se podaří Classic Meets 2018, budu se moc těšit.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Prizivim sa[emoji3], Velky suhlas.Neklan píše:Mirko, patří Ti velký dík za organizování všech předchozích ročníků. Dělat ten letošní nebo jakýkoli příští není a nemůže být bráno jako povinnost. Takže v klidu, pozdravuj rodinu a pokud se podaří Classic Meets 2018, budu se moc těšit.
Sent from my E6553 using Tapatalk
Beze zbytku souhlasím s Neklanem a pokud bude jakákoliv podobně zaměřená akce ve Vašem pěkném kraji, tak se rád zúčastním. Zdraví Kubeš
Zdar, budeš letos pořádat Classic Meets? DíkyMirko píše: 23 říj 2017 10:23 Zdravím všechny pravidelné účastníky a potenciální zájemce!
Díky za pochopení.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Stále je nějaká naděje, ale v obvyklém termínu čekáme čerstvý přírůstek (ne, nemyslím dalšího Range, ohledně těch už bych měl jít na vasektomií) tak nevím, jestli bude čas a vůle něco připravit.
V tom případě držím palce a přeji všechno dobré!
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Co se týká Classic meets... tak hraje velkou roli, že jsem se vrátil ke své staré lásce a lesy už brázdím výhradně na stroji, který sice nese stejný Westminster grey jako můj Range, ale jinak jsou dost odlišní - ocel místo hliníkových plechů, země původu ČR místo Anglie a do kopce trapné funění místo troubení osmiválce....

Zítra vyrážíme zrovna na prodloužený víkend s kamarády na Singltreky pod smrkem.

Zítra vyrážíme zrovna na prodloužený víkend s kamarády na Singltreky pod smrkem.
Za sebe říkám, že dobře napsané a krásná to činnost 

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Když na to tak koukám, tak první co mě napadlo je otázka: "Kde jsou mé blatníky?"
Bav se, až tě bude ve vozíčku mrně povzbuzovat, že do kopce jedeš moc pomalu, bude to všechno trošku jiné.
Bav se, až tě bude ve vozíčku mrně povzbuzovat, že do kopce jedeš moc pomalu, bude to všechno trošku jiné.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
už som dúfal, že konečne ožije táto téma....lebo nás je čoraz menej a menej

- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Jako myslíš když takhle sjíždimě s Laurou v sedačce na mém 25 let starým pevném bajkovi singletraily v Mariánském údolí a ještě přitom předjíždíme ostatní cyklisty:MadTom píše: 13 zář 2018 08:54 Když na to tak koukám, tak první co mě napadlo je otázka: "Kde jsou mé blatníky?"
Bav se, až tě bude ve vozíčku mrně povzbuzovat, že do kopce jedeš moc pomalu, bude to všechno trošku jiné.![]()

Classiců si užívám prakticky každý den, ať už se v nich hrabu, nebo v nich jezdím.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jo tak nějak, ale z kopce jsem nikdy neměl problém, to se vždy jelo dost rychle. Horší to bylo do kopce, to jsem zpomalil, přestalo to houpat a dítě se probudilo. A začalo povzbuzovat. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem se letos hecnout a k padesátinám Range Rovera uspořádat opět Classic meets... ale současná situace to pochopitelně nedovolí.
S tímhle vypůjčeným obrázkem tedy chci blahopřát Rangovi a hlavně poděkovat všem zdravotníkům za jejich nasazení v boji s Pandemií. Snad se brzy navrátíme do normálu.

A v duchu předchozích příspěvků posílám ještě pozdrav z lysické podzimní přírody:

S tímhle vypůjčeným obrázkem tedy chci blahopřát Rangovi a hlavně poděkovat všem zdravotníkům za jejich nasazení v boji s Pandemií. Snad se brzy navrátíme do normálu.

A v duchu předchozích příspěvků posílám ještě pozdrav z lysické podzimní přírody:

- Juri Toy
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám taky něco k 50. ANNIVERSARY RR.
https://www.goodwood.com/grr/event-cove ... CKx0q3az20
https://www.goodwood.com/grr/event-cove ... CKx0q3az20
- Juri Toy
- Kontaktovat uživatele:
A ještě jedna kuriozita v měřítku 1:18