Otázka tedy zní, jak je to s LR?

Moderátor: Miky_CZ
Si děláš prču, ale fakt to beru tak, že ta značka pro zloděje jakoby neexistovala. Jsem občas roztržitej a už se mi párkrát stalo, že jdu k autu a vidím, že nemám sklopený zrcátka, ale auto nedotkuný, vše v kaslíkách na svém místě. Kolegovi supa vykradli 4x za poslední rok a druhej kolega si dal do Tuarega monitory do opěrek a vydržely mu tam celý dva týdnyWiki píše: 28 bře 2017 18:41 " ....s ním zaparkuji v centru a nechám ho tam i pár dnů, tak si ho nikdo nevšímá. Vlastně mi přijde, že se za ním ani nikdo neohlídne když někam přijedu. Nikdy mi ho ani nevykradli a to tam mám DVD televize v opěrkách hlavy apod. "
![]()
Tak každej majitel auta s TDV6 a SDV6 ví, že stačí zloděje trochu prohnat a ten brzy zlomí kliku :-DTazik1992 píše: 23 lis 2020 10:21 Zajímavá zpráva - nějaký místní šťastlivec ? Myslím, že to je námět do scénáře nějaké bláznivé komedie. Včetně hledání dvou zlodějíčků vrtulníkem s termovizí![]()
Tady je vidět, že k zabezpečení LR vozu je účinější skrytá závada než sofistikovaný systém![]()
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/maj ... t-40342955