hds
Moderátor: Safraporte
-
hds
Ahojky chlapi,prosím poradte mi-chtěla jsem vyzkoušet hds,ale nerozsvítí se mi vůbec kontrolka:ani červená jako porucha,prostě vůbec nic????????díky
- radek-free
tak přesně to funguje zmáčknout a dat dolu a jetoTommy77 píše:cus, svitit by to melo, alespon dle manualu co jsem cetl....jakmile zmacnes zluty cudlik na radicce a posunes tu objimku smerem dolu, mela by se dle me rozsviti na pristrojovce zelena kontrolka HDC, jako ze je asistent ready........jinak me taky nesviti nic kdyz to zmacknu...tak nevim...
- radek-free
- radek-free
- radek-free
to jsem mel Radku presne na mysli...o vikend na to kouknu, pri zapnuti klicku se kontrolky rozsviti, tam problem neni, spise nefunguje aktivace pres tu radicku....dam vedet pro info jak to dopadlo...
Pod tím stahovacím kroužkem na řadičce pod manžetou je spínač s dvouma drátkama, většinou bývají upadlí a když se ti po zapnutí klíčku na přistrojovce rozvítí jen oranžový HDC a pak zhasne a po zapnutí tlačítka na řadičce se nerozsvítí zelený HDC tak to bude v těch drátkách - já to měl taky
přiletoval a už svítí a i funguje na 1 + zpátečku
ať se ti daříííííííííííííí
Pod tím stahovacím kroužkem na řadičce pod manžetou je spínač s dvouma drátkama, většinou bývají upadlí a když se ti po zapnutí klíčku na přistrojovce rozvítí jen oranžový HDC a pak zhasne a po zapnutí tlačítka na řadičce se nerozsvítí zelený HDC tak to bude v těch drátkách - já to měl taky

ať se ti daříííííííííííííí
...tak panove, ja mam hotovo
, dal jsem pryc gumovou manzetu a opravdu, oba dratky utrhnute, zaletoval jsem to a slape to ted vyborne, zkousel jsem to z kopce na ledu a snehu a makalo to jak o zivot, libi se mi tahle funkce, hlavne az budu tahat vlek z kopce treba na bahne...tak diky vsem a prikladam foto, pro toho, kdo to jeste nedelal...pro zajimavost 

- Přílohy
-
- pretrhane kabely k HDC
- HDC crop.jpg (120.13 KiB) Zobrazeno 5002 x