Historie a co vím o autě: Auto jsem koupil já 11/2019 jako nepojízdné ke své Disco 3 s tím, že bude na díly.
Auto bylo zadřené na klice, auto bylo používáno především jako městské SUV, tedy jezdilo spíš dálky (i dle bývalého majitele). Dle původního majitele (i dle faktur) byl měněný přední nárazník+ lak,
byl dělaný měnič, kompresor, takže na díly paráda, přesně tohle se hodí

takže to na autě již není, byť je zapsané v TP (pro budoucího majitele stačí sehnat kabelový svazek+kouli-a tu bych možná někde dohledal-bez zámku)
Co se nestalo, byl za mnou kamarád a Disco u mne viděl a moc se mu líbilo. Tak jsme se domluvili že mu ho nakonec prodám a nechá si ho opravit,
protože ho chce pro sebe,tak souhlas, to pak má smysl nechat si opravit, nežli kupovat nějakou past.
Domluvili jsme se s mým šikovným mechanikem, který tedy komplet auto servisoval.
Sehnali jsme motor z bouraného auta, které mělo 160tis(motor byl ještě na autě a až poté se demontoval). Budka dolu, motor přehozen, rovnou nové turbo(žádný repas),
rozvody s vodní pumpou, nový 1 vstřikovač, proveden rovnou repas alternátoru když to bylo dole a další věci co byly potřeba jako snímač odpužení, těsnění výfuku,
těsnění hřídele aut.převodky, drážkový řemen, senzor tlaku, žhavičky, motorek zámku dveří, přepouštěcí ventil přední nápravy, oleje kapaliny a další drobnosti.
Takže auto hotové, připravené.
No a nakonec kamarád, kvůli kterému se to celé zpunktovalo, auto vzít nemůže, protože v Budějcích blbec naboural policejního transportéra a musí teď zaplatit čtvt míče pojišťovně.
Takže auto mi teď vlastně zůstalo, opravené, což jsem tedy nechtěl a navíc jsem tam zahučel 250tis.
Aktuální cena 159tis Kč
Auto mám momentálně u sebe a s manželkou jej "zajíždíme"

jsem zatím nezapojil(kamera zapojena), originál rádio k tomu je. Automat řadí hezky, nehučí, komresor je fakt tišší nežli na mém druhém. Podvozek drží jak má. Jede se s tím příjemně.
Na autě jsou zimní pneu Pirelli Scorpion.
Zde je pár fotek: