Nortone, chlapče,pane?
většinou nemám potřebu se tu vyjadřovat k tomu co se tu píše, ale mrzí mě když někdo uráží lidi, který osobně znám a mám rád, protože vím že jsou to inteligentní lidé, kteří mají určitý životní i LR přehled a nezamrzli na D1300tdi. (nic proti tomu pokud je člověk spokojenej a jede si to svoje a neuráží ostatní) Že si nikdy nekoupíš nového defíka je asi všem jasný. Já možná taky ne, ale to mi nedává právo urážet místní členy. Od toho sem přece nechodíme ne? Za dobu co sleduji forum jsem si všiml, že se dělí prakticky na dva druhů lidí. Jednak ty, co opravdu mají reálnou zkušenost s více druhy LR a jsou schopni porovnávat z vlastní zkušenosti a vést konsturktivní diskusi a pak ty co jenom slepě odmítají cokoliv jiného/nového bez toho aby měli možnost si to někdy alespoň vyzkoušet, natož si to třeba i koupit. Trošku mi připomínáš Emimino maminku co prostě zamrzla díky skupině, která jí definuje někde jinde než je zbytek lidí z daného tématu a tak prostě kope kolem sebe ve stylu "všichni jste blázni jenom já jsem letadlo". Až se alespoň svezeš LR od serie po ročníky 2020 tak začni pouštět rozumy.

zatím, podle toho jak a co píšeš, nevypadá, že bys měl větší zkušenost než LR do roku 2000.. což je 20 let chlape

Věřím, že v tématu Nevážně je pro tvoje rozumy prostoru dost, ale tady to úplně, dle mého přínos nemá, co myslíš?
Jsem jenom mladej kluk co vlastnil od serie III přes několik L322 , D3, novej RR, a měl možnost vyzkoušet asi všechny ostatní LR včetně nového Defíka, ale chápu, že ostřílenej borec, expediční jezdec, závodník a pravděpodobně servisák LR, kterýmu procházej tyhle auta denně rukama jako ty, tomu rozumí rozhodně líp. Pokud ses ale vlastním výběrem(a nic proti tomu) omezil na to, že máš pouze jednoho dva ..tři starý landrovery, tak vem rozum do hrsti a začni se chovat jako rozumnej běloch ne ?
Měj se pěkně a vzpomeň si na to, že tě určitě maminka vychovávala ke slušnosti