To máš vlastně pravdu... tak nicRennie píše: 01 bře 2021 11:15Sorry ale ty máš hadrovy sesle [emoji56]Vladicek píše:
Rendo mám Tě na prvním místě v seznamu, takže se Ti o to auto starám jako o vlastní! :-D

To máš vlastně pravdu... tak nicRennie píše: 01 bře 2021 11:15Sorry ale ty máš hadrovy sesle [emoji56]Vladicek píše:
Rendo mám Tě na prvním místě v seznamu, takže se Ti o to auto starám jako o vlastní! :-D
budte v kliduRennie píše: 01 bře 2021 11:15Sorry ale ty máš hadrovy sesle [emoji56]Vladicek píše:
Co jsou pro tebe standartni pneumatiky?jareku píše: 02 bře 2021 09:16 Se těším, až majitelé Nových Defů přijedou na Jihlavu a ukáží nám, jak to auto skutečně jezdí v terénu a co vše projede a zvládne na standardních pneumatikách...
Defender-08.jpg
Defender-09.jpg
Dokusan píše: 02 bře 2021 09:49Co jsou pro tebe standartni pneumatiky? Já ho budu mít od novoty na plechových 18kach a gumy BFGoodrich All Terrainjareku píše: 02 bře 2021 09:16 Se těším, až majitelé Nových Defů přijedou na Jihlavu a ukáží nám, jak to auto skutečně jezdí v terénu a co vše projede a zvládne na standardních pneumatikách...
Defender-08.jpg
Defender-09.jpg
Ty, které má auto nazuté, když vyjede ze salonu - dle mého jsou na Defovi nějaké "mírné" AT od Good Year případně jen nějaké univerzály - asi bude záležet na stupni výbavy a možná se dají při specifikaci vozu nějaké jiné pneu i vybrat - to by jsi mohl vědět Ty, protože jsi si auto specifikoval dle svého výběru. Auto na těchto "standardních" pneu zvládne opravdu hodně... Zatím jsem neviděl srovnávací test New Defa, kde má jiné pneu než ty ze salonu a s nimi stojí proti autům, která mají minimálně "pravé" AT pneu nebo dokonce MT pneu...
Hele ještě je nemám objednaný, jen ráfky. Ale gumy budou nejspíš tyto:
A mas je zapdany ve velkym technicaku?
Ještě prověřím u AD. Auto bude v dubnu. Ale měl by to být standartní rozměr.
Prý se 18tky nechají zapsat, víc by o tom mohl vědět Badus, jeho kamarád to prověřoval.
Mě to 18tky při konfiguraci kvůli motoru (P400) nepustilo, takže jsem vzal 20 (větší výběr pneu oproti 19) a k tomu ty standartní AT, ale pořád pokukuju i po něčem jiným - možná v rámci dodržení rozměrů Duratrac.