Ja som CB a radio chcel riešiť až niekde na konci projektu, ale Ježiško rozhodol to vyriešiť teraz..

Ten drátik na tej stránke bol ako myslený na posilnenie kostry (to by nemalo ničomu uškodiť si myslím) i ked slepo kopírovať nemá vždy zmysel..
Moderátor: Acon
... kazdy kto chce vytazit maximum ti bude odporucat stred strechy ale zivot je o kompromisoch.martin1979 píše: 15 led 2021 12:19Išlo mi hlavne o to že či to tam má zmysel montovať.. lebo po prečítaní viacerých fór je všade odporúčaný stred strechy...
Nezabudaj, ze aj pri tomto drziaku musis dostat kabel do interieru. Ak nechces vrtat ostane ti iba moznost medzi dvere a tesnenie. To je zdroj zatekania, moznost zachytenia kablu o konar a taktiez ho v interiery musis skryt.
Ano dobre riesenie ale moze byt obmedzujuce ak je vysielacka napr v stropnej konzole a antena v zliabku v strede strechy. Dodavany kabel k antene moze byt kratky.MadTom píše: 16 led 2021 09:08 Nebo okolo čelního skla - ideálně, když už je tam šnorchl, ale i tak se to musí někudy protáhnout.
Presne taku som cez tyzden "ladil" na jednej D2. Po oprave konektora u radiostanice uz to bola pohoda.MadTom píše: 16 led 2021 09:08 Abych byl konkrétní, tak používám tuto anténu: https://www.tme.eu/cz/details/frn.ant01 ... un/fs-145/
To je jasne ale nie kazdy ma na to moznost a nie kazdy ma pristup k dobremu kablu obzvlast ak chces 4 ci 5 m. Preto ak nemam moznosti nespekulujem nad zlozitym riesenim.
8 tužkovek, to je právě topojir píše: 16 bře 2021 12:22 Ja mam Allamat 27 s packem na osm tuzkovek a baterky v tom vydrzi nabite tak dva roky meho pouzivani...