L 322 odvzdušnění brzd
L 322 odvzdušnění brzd
Zdravím všechny a prosím o radu -prohnily mi brzdové trubky ale tak jako ,že na kaši- RR L322, 3.6 V8 2011. Udělali jsme nové trubky, chci odvzdušnit připojím podtlakovku ,furt bubliny, dolejvám už třetí balení -furt bubliny, zkouším to s nastartovaným/nenastartovaným -furt bubliny.Pedál gumový propadá se. Je v tom nějaký fígl????Mě z toho snad jebne. 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: L 322 odvzdušnění brzd
Zadny figl, klasika normalne ovzdusnit. Jestli nejde tak ti nekde prisava vzduch nebo mas vadny valec.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Odsavačka většinou přisává okolo zavitu odvzdušnováku. Udělej to klasickou metodou. Našlapat - držet - povolit odvzdušnovák - ........
Kluci dík za rady, dopiju kávičku a jdu to zkusit klasicky, odsávačkou fabii i P38 odvzdušním jako prd -nevím proč mi nejde L322,už jsem včera pojal podezření na nějaký kouzelný fígl
,všechno těsní když našlapu nikde nic nerosí aby to přisávalo vzduch a ,že by se posral válec zárověň s prorezlýma trubkama - to mi přijde jako velká náhoda? Dík a mějte se fajn M.

- bandit
- auto: rrc 3.5 ,l322
- Kontaktovat uživatele:
Aký je priemer rúrok , tiež mi prehrdzaveli, no bohužiaľ 300km od domova , nedarí sa mi zohnať žiadny servis , tak sa do toho pustím sám , potrebujem to nakúpiť a nemám to čím zmerať l322 2004 , dik.
http://www.michaelkern.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
trubky 4,75mm zcela standard, fitinky M10 na pertlování na autě se mi osvědčil malý ruční Vigor. S tím se jde dobře dostat všude na autě. https://voton.cz/pripravek-pro-pertlova ... gvEALw_wcB