a já ten s Toyotůůů

Moderátor: Miky_CZ
a plynem...
Koukej dorazit
a já myslel Jardo, že ještě tak starý nejsiMOPADŽI píše: 21 zář 2021 13:24 Malý návrh, či spíše nařízení bez kterého nebude nikdo vpuštěn do lokality akce.
Každý si za čelní okno umístěte cedulku se svým nickem zde z fóra. Písmo prosím velikostně cca 5cm o šíři čáry 0,5cm.
Kupte si silný fix, no![]()
Usnadníte mi tak orientaci v lokalitě mezi osazenstvem.
Za pár desítek let (doufám) Vás požádám i visačky/jmenovky na oděvu.
Zatím mě stačí ten papír za oknem.
Dík.
xxx píše: 21 zář 2021 14:04a já myslel Jardo, že ještě tak starý nejsiMOPADŽI píše: 21 zář 2021 13:24 Malý návrh, či spíše nařízení bez kterého nebude nikdo vpuštěn do lokality akce.
Každý si za čelní okno umístěte cedulku se svým nickem zde z fóra. Písmo prosím velikostně cca 5cm o šíři čáry 0,5cm.
Kupte si silný fix, no![]()
Usnadníte mi tak orientaci v lokalitě mezi osazenstvem.
Za pár desítek let (doufám) Vás požádám i visačky/jmenovky na oděvu.
Zatím mě stačí ten papír za oknem.
Dík.![]()
Elsa už nosí doma vizitku?![]()
super napad!
Rozkaz šéfe
Lvice Elsa píše: 21 zář 2021 17:40 Tak a je to tady, kdo byl v Jihlavě ( kde jsem toto téma nakousla) určitě už netrpělivě vyhlíží úkol letošní akce![]()
![]()
Loni byla bábovka!!! Bylo vás hodně kdo jste se zúčastnily a přivezly dobroty .-)
Letos nic péct nebudemeBudeme tvořit
![]()
Jistě mnozí z vás znají - (možná víc děti budou znát a vědět) a jsou to malované tzv. PUTOVNÍ KAMÍNKY!!!!!!!
1. přivezte do soutěže kamínek o minimálním rozměru 9cm X 9cm (samozřejmě může být i větší)
2. téma obrázku je jasné.-) - Land rover neboli Offroad driving show Zábřeh 2021 (cokoliv vás napadne , mysl nechte otevřenou![]()
3. ze zadní strany kamínku napiš své jméno, nick a PSČ (odkud jsi)
nejlépe se maluje na kamínky, umyté čistou vodou, oschlé, akrylovými barvami, fixami a poté se zalakují ( lak jakýkoliv (lodní či opět akrylový) né teda lak na nehty)
Ten nej kamínek odborná porota vybere a výherce dostane nějakou pěknou spešl cenu
Už se moc těším, jak se zapojíte, jaké skvosty přivezete - je to zábava nejen pro děti, určitě se najdou i šikovní rodiče!!!!!!!
Tak to je vše, sledujte nás zase se ozvu Elsa![]()
![]()
úplně tě už vidím, jak vezeš svůj kamínek do soutěže
Zkusím něco vymysletLvice Elsa píše: 21 zář 2021 17:25
jareku, ty kluku jeden já ji chci .-) takovou pěknou Elsovou samolepku ať si mě mopadži pozná![]()
![]()