Tohle auto nemám zatím uplně zmáklý, tak bych se vás chtěl zeptat na zvýšení jak celýho auta včetně podvozku tak i karoserie.
Co bych měl zvolit a na co si dát pozor?
Díky za rady

Moderátor: Miky_CZ
a tím bych úplně nesouhlasil
Tak pokud bude vyvařovat sežranou kastlu tak to smysl má.
Vidíte, a já si budu stále myslet, že nemá... u auta je, dle mého, důležitá "průchodnost" terénem... tu zlepší větší kola a lift. Co přinese zvednutí kastle od rámu pomocí "puků"? Maximálně to zvýší prostor pro křížení... no a kolik z nás jezdí našimi auty takový "extrém"... ale třeba mně někdo opraví...
vetší kola, jiný ET a už to při křížení trhá blatníkyjareku píše: 22 říj 2021 08:49Vidíte, a já si budu stále myslet, že nemá... u auta je, dle mého, důležitá "průchodnost" terénem... tu zlepší větší kola a lift. Co přinese zvednutí kastle od rámu pomocí "puků"? Maximálně to zvýší prostor pro křížení... no a kolik z nás jezdí našimi auty takový "extrém"... ale třeba mně někdo opraví...
Měl jsem D1 s 235... - vše nad "to" se na D1 dle mne moc nehodí - pravda ET byl standard a jen jsem uřízl kousek u zadního blatníku a vše fungovalo výborně...i Rumunsko, Ukrajinu...nikde jsem fakt nic netrhal...Not-0-rick píše: 22 říj 2021 11:41vetší kola, jiný ET a už to při křížení trhá blatníkyjareku píše: 22 říj 2021 08:49
Vidíte, a já si budu stále myslet, že nemá... u auta je, dle mého, důležitá "průchodnost" terénem... tu zlepší větší kola a lift. Co přinese zvednutí kastle od rámu pomocí "puků"? Maximálně to zvýší prostor pro křížení... no a kolik z nás jezdí našimi auty takový "extrém"... ale třeba mně někdo opraví...![]()
Vidíš, zapomněl jsem na to