Měch DII, proč se očas vypouští ?
Moderátor: Miky_CZ
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Měch DII, proč se očas vypouští ?
Mam otazku, mozna to uz nekdo resil. Posledni dobou se mi obcas stava, ze po zastaveni se vypusti jeden zadni mech, ne hned.ale treba za dve hodiny.
Kdyz se to stalo poprve, tak jsem si rikal, ze je prasklej...
Ale nekdy to proste drzi i kdyz auto stoji par dni...
Nejaky napady?
diky
H.
Kdyz se to stalo poprve, tak jsem si rikal, ze je prasklej...
Ale nekdy to proste drzi i kdyz auto stoji par dni...
Nejaky napady?
diky
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
je urcite deravy - kamarat mal ten isty problem . treba vymenit dva naraz a bude pokoj .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- Honza_offroad
- Kontaktovat uživatele:
myslel jsem na to, jen mi bylo divny, ze se to deje jen obcas. Spis jsem myslel, jestli by nemohl byt nejakej bordel v tom vypoustecim ventilu -> jako ze obcas nedovira...
H.
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
- Honza_offroad
- Kontaktovat uživatele:
ok, dikes. Tak si dva rovnou objednam, at to nedelam dvakrat
H.

H.
- Honza_offroad
- Kontaktovat uživatele:
zatim nic, cekam, az prijdou novy mechy a pak to vyndam... dam pak vedit.
H.
H.
100% prasklej, zalezi na jeho stupni nafouknuti, ja kdyz jel po rozmlacene ceste, tak se vyfoukl hned, z toho ale na parkovisti drzel i nekolik dni.
Byla tam jedna prasklina, tak sel pryc a dali jsme s Land Jirkou 2 lift a je pokoj.
Navic jizdni vlastnosti jsou ted lepsi, ale to je jen muj nazor...
Jinak jeden funkcni jeste mam, je jetej, ale drzi. To kdyby jsi premyslel o liftu a nemel na cem jezdit.
Byla tam jedna prasklina, tak sel pryc a dali jsme s Land Jirkou 2 lift a je pokoj.
Navic jizdni vlastnosti jsou ted lepsi, ale to je jen muj nazor...
Jinak jeden funkcni jeste mam, je jetej, ale drzi. To kdyby jsi premyslel o liftu a nemel na cem jezdit.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
DURI prid ku mne , ja to to vimenim
Naposledy upravil(a) patrik dne 16 bře 2009 07:43, celkem upraveno 1 x.
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Ony ty měchy nemusí být ani prasklé, já když jsem je měnil tak byly takové jakoby "opískované". V zimě jezdím hodně po cestách kde se nesolí, ale sype stěrk.
Měch může držet, když jsou ty prasklinky v tom ohybu dole a v určité poloze to drží. Dej si offroad výšku a jak píše Koudy, postříkej měchy jarovou vodou na autě.

Měch může držet, když jsou ty prasklinky v tom ohybu dole a v určité poloze to drží. Dej si offroad výšku a jak píše Koudy, postříkej měchy jarovou vodou na autě.

- Honza_offroad
- Kontaktovat uživatele:
Ani jsem je do kyble nedaval, proste jsem je vymenil a ty stary uz nechci videt...Duri-BA píše:Tak ako to dopadlo v kýbli s vodou?
Mám stejný problém, niekedy jedna strana sfúkne za pár hodín, niekedy drží niekoľko dní.. objednávam zajtra nové mechy a idem vymenit, len som chcel vediet výsledok testu v kýblu..

H.
-
mech
no me sice neupoustel ale aj tak jsem vcera u Karla koupil normali pera dneska nandal a muzu s klidem jezdit. Jo ty dva mechy jsem mu tam nechal tak jsou k mani
co rict ??? asi nic