Můj problém je ten, že si je sundám a trvá třeba tři měsíce, než si na ně vzpomenu že je mám, pak je dva dny hledám a nakonec je po třech dnech zase sundám. Takto svůj hodinkový cyklus opakuji už několik let

Moderátor: Miky_CZ
Souhlas.Neklan píše:V hodinkách si člověk musí určit priority. Chci naprosto přesné hodinky nebo kus poctivé hodinářské mechaniky? Mechanické hodinky nikdy nepůjdou tak přesně jako radiem řízené quartzky. Když jsem byl se svými automaty na vyčistění, přetěsnění korunky a seřízení, říkal, že cokoli pod 10 vteřin denně je v normě. Moje hodinky se strojkem ETA Valjoux 7750 jdou cca o 5 vteřin denně pozadu a jsem tím pádem docela spokojený. Ono také záleží, jak ty hodinky člověk nosí, jestli je sundavá na noc, co dělá přes den rukama atd., takže ten chod se může den ode dne různit.
Mít naprosto přesné hodinky je fajn (nicméně asi hlavně pro ten pocit, z praktického hlediska je úplně jedno, jestli jdou hodinky o půl minuty napřed), ale mít takovýhle pohled na zadní stranu hodinek po sundání z ruky je podle mě ještě lepší.
Co je prosím tě kurz PPG (Piju, Peču, Grilujucyril píše:Tuldo sorry za ten hacek. Muj bratranec ma totiz stejnou prezdivku/nick uz od detstvi a ten to ma s hackem. Dam si na to pozor. Jinak at nejsem OT, tak ted prave suunto. Jsem na kurzu PPG a tam se tyhle kukacky proste hodej.tulda píše:Věřím Cyrďovi / háček Ti vracím za Ťuldu // na to se fakt vyser to nemám rád// / že fejkování /padělky/ hodinek nakonec někdy člověk uvítá.
Sice tyhle problémy nemám, ale CHÁPU.
tikotu zdar !
Díky za upozrnění. A já už se těšil na oživení zajímavého tématu...Miky_CZ píše: 27 říj 2021 13:23 Příspěvek nad tebou byl spam,
nový uživatel s jedním příspěvkem založený za účelem reklamy...
Miky