A druhý dotaz: chci gumy na zimu 205/80 r16, víc jezdím silnice než terén, nechci aby moc hučely...co byste doporučili? Děkuji moc, J
Moderátor: Miky_CZ
...no to byl asi ten problém, pořád jsem to tlačil silou zhaslo to až když jsem švihl. Mám auto dva dny a to je ono.. A propos ta páka má kolik funkcí? Lock- zavře všechny diferáky, L-H je jasné a DIFF? To zavře například jen předek?
Máš tam tři diferáky uzamknou jde jen prostřední alias CDL ten ovládáš pákou ostatní jsou otevřené. Páka má čtyři polohy H-L a H-L dif lock.Jarynac píše:...no to byl asi ten problém, pořád jsem to tlačil silou zhaslo to až když jsem švihl. Mám auto dva dny a to je ono.. A propos ta páka má kolik funkcí? Lock- zavře všechny diferáky, L-H je jasné a DIFF? To zavře například jen předek?
V rozměru 205/80 r16 jsem je nenašel..Našel jsem Nokiany, ale jsou to céčkový gumy, tak nevím, jestli můžu dát dodávkový kola..steyr píše: 28 lis 2021 17:00 Ja mám Cooper Weathermaster WSC a fungujú výborne pozri či robia aj v rozmere čo chceš.
Vse ostatni, co mam v tp je sirsi a nizsi..a na zimu je lepsi uzke kolo nez papuče..Dam si ale poradit..jen nechci auto spoustet vic na zem..jestli nejake celorocky..nevim...habakuk píše: 29 lis 2021 06:03 No a máš nějak zásadní důvod držet 205/80 r16? Rozměrů pro D1 je takové množství, že nemusíš držet ten jeden základní.
Sent from my iPhone using Tapatalk
No za poplatek lze do VTP dopsat rozměrů kolik je libo. Pro sériový podvozek může jít až do 245/75 R16, ale pokud užší tak 225/75 r16 a máš nepřeberný výběr gum proti 205/80.Jarynac píše: 29 lis 2021 10:23Vse ostatni, co mam v tp je sirsi a nizsi..a na zimu je lepsi uzke kolo nez papuče..Dam si ale poradit..jen nechci auto spoustet vic na zem..jestli nejake celorocky..nevim...habakuk píše: 29 lis 2021 06:03 No a máš nějak zásadní důvod držet 205/80 r16? Rozměrů pro D1 je takové množství, že nemusíš držet ten jeden základní.
Je to spíš naopak, to co tam máš je asi to nejmenší. Mrkni tady, když si tam dáš 205/80 a třeba 235/75: https://tiresize.com/comparison/Jarynac píše: 29 lis 2021 10:23Vse ostatni, co mam v tp je sirsi a nizsi..a na zimu je lepsi uzke kolo nez papuče..Dam si ale poradit..jen nechci auto spoustet vic na zem..jestli nejake celorocky..nevim...habakuk píše: 29 lis 2021 06:03 No a máš nějak zásadní důvod držet 205/80 r16? Rozměrů pro D1 je takové množství, že nemusíš držet ten jeden základní.
Ja jazdím 205/80 R16 Continental Crosscontact, kupoval som ich ako celoročné, ale už sú klasifikované ako letné.Jarynac píše: 28 lis 2021 22:09 V rozměru 205/80 r16 jsem je nenašel..Našel jsem Nokiany, ale jsou to céčkový gumy, tak nevím, jestli můžu dát dodávkový kola..