Jo jo...boxeři ještě určitě neřekli poslední slovo....Marek píše:Vypadá to, že střední Morava posilujeještě, že máme Jirku v Boskovicích:-) !!!

Moderátor: Miky_CZ
To máš Lowe pravdu, ale taneční a kolonu nemá v Opavě, ale tam, kde studuje, což je dalších 100 km opačným směrem. Technicky se to samo zvládnout dá, ale v jednom dni dát 500 km na setkání a zpět a následně 200 km na kolonu a zpět, to si nelajznu. Ještě se ale rýsuje, že na kolonu pojede místo mne starší spermie a to by měnilo situaci.low píše:pockej a nekona se kolona v tanecnich spise navecer???? my tam budeme od rana))))))))))))))))
Jo je i není. Jel jsem i v D1. Je to L.R. a votomtojelow píše:myslel jsem v diskoteceimho je to stejnej stylac jak defik
To JYRIK:Ahoj kamaráde, tak trochu jsem na tebe myslelJYRYK píše:Lubo, asi tě přijedu vykrást!!!!!! To se dělá tolik aut, jedno potřebuju!!!!!
Zloděj z Klatof, tak mě nepráskněte.
Ohne klima, ale bílá barva jí prý nepotřebuje, co myslíš Lowe?JYRYK píše:Hmmmmmmmmmmmmmmm, klima? Až bude prodaná chaloupka, běžím i bez dud na chodsko!!!!!!!!!!!!!JYRYK
Dle libosti pána , autíčko s klimou dodámeJYRYK píše:Lubo, prdelky, jo, mit klima, bez ní neeeeéé JY
ALF píše:Jsem netušil, že majitel renomované firmy na navigace je kousek od nás.![]()
![]()