turba u sporta l494. Nazývam to pracovně nervózní regulace. Viz graf. Na ozubení jde vidět poškození a tím padém ztráta kontroly a následná nervozita v grafu.

Moderátor: Acon
To je pěkný, jaká? 3,6 nebo 4,4?
To já taky.
Tak povídej, přehánějBenjamin píše: 15 zář 2022 02:16 3.6 za Sporta je vymyšlená a dokonce už pár měsíců v ČR jezdí. Ale on se majitel snad pochlubí časem tady sám![]()
![]()
PS: Geo ty žiješ? Tebe jsem neviděl/neslyšel sto let! Jen bych doufal, že uslyším zrovna s veselejší zprávou![]()
![]()
![]()
vždyť to ví všichni
Netesny vymenik olej voda. A nebo ten olej proste nikdo po 15tis nemenil.Kubečka81 píše:Ahoj abych rozšířil statistiku padlých TDv6-tek…. Před 10 měsíci jsem jsem půjčil mému kamarádovi své Disco 3 r.v. 2009….chtěl si z Rakouska dovézt veterána a potřeboval hodně kg na kouli….po 60km mi zvoní telefon, motor zaklepal, prý to ihned vypnul…že to nebude taková katastrofa, bude to prý jen “chyceno na šálách” říkal jeho otec, automechanik, který auto řídil….Takže finální “result” přidřená a prasklá klika…. Najeto 280 tisíc…auto jsem si dovezl s 210tisici km, dle servisky olej po 15tis…já měnil po 10tis…nicméně po demontáži motoru místo oleje asfalt, hnus…
Myslím že sa to tu už riešilo kedysi, problém je však v tom že kluka praská preto lebo sa krúti blok .....to znamená že akúkoľvek kľuku tam dáš....tak sa vie zlomiť. Problém je v bloku!!!TomikV píše: 30 zář 2022 22:15 Zdravím pánové,
protože mě rovněž čeká oprava motoru, prasklo co prasknout nemělo, zjišťoval jsem možnosti a narazil jsem na Sbazaru na toto: https://www.sbazar.cz/landroversmrk/det ... iv-30-tdv6
Má tady někdo zkušenost s touto klikou? Údajně by měla krapet více vydržet, nežli originál.
Děkuji za jakékoliv informace.
TP
Jasně, to vím, spíše mě zajímá, jestli s tímto produktem, má někdo zkušenost. Pán mi tvrdí, že tato klika vydrží daleko víc, nežli originál.jbizik píše: 30 zář 2022 22:30Myslím že sa to tu už riešilo kedysi, problém je však v tom že kluka praská preto lebo sa krúti blok .....to znamená že akúkoľvek kľuku tam dáš....tak sa vie zlomiť. Problém je v bloku!!!TomikV píše: 30 zář 2022 22:15 Zdravím pánové,
protože mě rovněž čeká oprava motoru, prasklo co prasknout nemělo, zjišťoval jsem možnosti a narazil jsem na Sbazaru na toto: https://www.sbazar.cz/landroversmrk/det ... iv-30-tdv6
Má tady někdo zkušenost s touto klikou? Údajně by měla krapet více vydržet, nežli originál.
Děkuji za jakékoliv informace.
TP