Land rover Defender TD5 - PRODÁNO SMAZAT DĚKUJI
Moderátor: stan
- vladimir.sebik
- auto: Discovery 5
- Kontaktovat uživatele:
Land rover Defender TD5 - PRODÁNO SMAZAT DĚKUJI
Ahoj, tak bohužel mě situace donutila ke změně vozidla.
Na prodej je Defender TD5 rok vyr. 2000, na tacho je něco přes 300xx motor po GO, prvni majitel v ČR puvod Německo celkově druhý. Má to pozinkovaným rám,zadní lišty taky pozink, rollcage vnitřní a venkovní pozink plus práškový lak, šnorchl, pevnostní prahy, pevnostní nárazník s navijákem, přídavné světla s homologací PIAA, CB, všechny světla kromě hlavních jsou LED. Tempomat, motor stage 1 chip přídavný chladič k převodovce. Webasto vodník s dálkovým ovládáním. Vevnitř jsou sedačky z pumy a vzadu spaní auto je pouze dvoumístné. (to je i hlavní důvod prodeje). Loni nové pružiny, tlumiče a brzdy ve předu vrtané a drážkované kotouče. Pevnostní poloosy, unašeče, nové pneu Toyo open country, držák rezervy. Přední a páté dveře po opravě. přední nástupní prahy nerez. Auto má korekční ramena a podvozek je zvednutý na maximum co je legálně možné. Vše je přes dekru schválené a zápsáno v TP. V zadu na dveřích stoleček, Nedostatky: někdy nepadají otáčky při sešlápnutí spojky a řazení pravděpodobně čidlo polohy pedálu (řeším) a teče gufero co je v nápravě na rejdové kouli.(taky řeším) silentbloky na panhradce je třeba udělat. Zadní dveře koroze. Prodej bez střešního stanu. Cena : 420 000 CZk
Na prodej je Defender TD5 rok vyr. 2000, na tacho je něco přes 300xx motor po GO, prvni majitel v ČR puvod Německo celkově druhý. Má to pozinkovaným rám,zadní lišty taky pozink, rollcage vnitřní a venkovní pozink plus práškový lak, šnorchl, pevnostní prahy, pevnostní nárazník s navijákem, přídavné světla s homologací PIAA, CB, všechny světla kromě hlavních jsou LED. Tempomat, motor stage 1 chip přídavný chladič k převodovce. Webasto vodník s dálkovým ovládáním. Vevnitř jsou sedačky z pumy a vzadu spaní auto je pouze dvoumístné. (to je i hlavní důvod prodeje). Loni nové pružiny, tlumiče a brzdy ve předu vrtané a drážkované kotouče. Pevnostní poloosy, unašeče, nové pneu Toyo open country, držák rezervy. Přední a páté dveře po opravě. přední nástupní prahy nerez. Auto má korekční ramena a podvozek je zvednutý na maximum co je legálně možné. Vše je přes dekru schválené a zápsáno v TP. V zadu na dveřích stoleček, Nedostatky: někdy nepadají otáčky při sešlápnutí spojky a řazení pravděpodobně čidlo polohy pedálu (řeším) a teče gufero co je v nápravě na rejdové kouli.(taky řeším) silentbloky na panhradce je třeba udělat. Zadní dveře koroze. Prodej bez střešního stanu. Cena : 420 000 CZk
Naposledy upravil(a) vladimir.sebik dne 08 bře 2023 16:46, celkem upraveno 4 x.
- vladimir.sebik
- Kontaktovat uživatele:
- vladimir.sebik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Land rover Defender TD5
Nikdo nechce pěkného Defendera?
- vladimir.sebik
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně nová STK 

pěknej Defulda, to se divím že ho ještě někdo neosedlal
Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
- vladimir.sebik
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě to zkusím jinak. Nevymění to semnou někdo za více místního Defíka? Nejlépe třeba pumu s mým doplatkem?
-
- tel.: +420774275329
- auto: Def 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Možná hloupý dotaz, ale proč tam nedáš víc sedaček?
Defender 110 300 tdi
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jinak - je tak velkej problém doplnit sedačky do TP? A potom je tam domontovat?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- vladimir.sebik
- Kontaktovat uživatele:
Na dopravním inspektorátu mi řekli, že to nejde, že už to dožije jako 2 místné to už jsem zkoušel.MadTom píše: 02 srp 2022 14:14 Jinak - je tak velkej problém doplnit sedačky do TP? A potom je tam domontovat?

- JulieZvire
- auto: 2x D2
Helpreg si zkoušel? Já když se ptal na 6a7 sedačku do D2 tak že si mám sehnat díly, namontovat,zajet do autorizaku kde by to nafotil. Pak by vystavili papír a hurá s tím na dopravní ...
Jan
Jan
2x D2: shnilá a překulená
Hunting and travelling
S pozdravem J&J
Hunting and travelling
S pozdravem J&J
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Jestli je to prodané jako 2 sedadlové kuli odpočtu dph tak je do docela problém.vladimir.sebik píše: 02 srp 2022 14:59Na dopravním inspektorátu mi řekli, že to nejde, že už to dožije jako 2 místné to už jsem zkoušel.MadTom píše: 02 srp 2022 14:14 Jinak - je tak velkej problém doplnit sedačky do TP? A potom je tam domontovat?Jestli mi někdo poradí jak? jdu do toho.
- vladimir.sebik
- Kontaktovat uživatele:
Já to dovezl z Německa a tam to měl pan přepsaný do kategorie N1 kvůli daním, hlavní problém mi řekli to, že mám ve velkém TP zapsáno “odstraněné kotvící body pro pásy”omar píše: 02 srp 2022 17:18Jestli je to prodané jako 2 sedadlové kuli odpočtu dph tak je do docela problém.vladimir.sebik píše: 02 srp 2022 14:59
Na dopravním inspektorátu mi řekli, že to nejde, že už to dožije jako 2 místné to už jsem zkoušel.Jestli mi někdo poradí jak? jdu do toho.
Já měl ještě papír ze staré doby a tam mě zapsali 6. a 7. sedadlo bez toho aby fyzicky v autě někdy bylo.JulieZvire píše:Helpreg si zkoušel? Já když se ptal na 6a7 sedačku do D2 tak že si mám sehnat díly, namontovat,zajet do autorizaku kde by to nafotil. Pak by vystavili papír a hurá s tím na dopravní ...
Jan
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Čau pane, pořád mě tu ten inzerát provokuje (čistě teoreticky, mohl bych nabídnout na výměnu opecovavanou D2 s mým doplatkem)...?
- JulieZvire
- auto: 2x D2
To tam máme taky, ale zároveň je v kolonce počet míst k sezení 5. Takže aby tam zapsali 7 nebo lépe 5+2 tak výše zmíněné kolečko...habakuk píše: 03 srp 2022 17:54Já měl ještě papír ze staré doby a tam mě zapsali 6. a 7. sedadlo bez toho aby fyzicky v autě někdy bylo.JulieZvire píše:Helpreg si zkoušel? Já když se ptal na 6a7 sedačku do D2 tak že si mám sehnat díly, namontovat,zajet do autorizaku kde by to nafotil. Pak by vystavili papír a hurá s tím na dopravní ...
Jan
2x D2: shnilá a překulená
Hunting and travelling
S pozdravem J&J
Hunting and travelling
S pozdravem J&J
No a já byl jen na úřadě a mám ve VTP 5+2 míst.JulieZvire píše:To tam máme taky, ale zároveň je v kolonce počet míst k sezení 5. Takže aby tam zapsali 7 nebo lépe 5+2 tak výše zmíněné kolečko...habakuk píše: 03 srp 2022 17:54 Já měl ještě papír ze staré doby a tam mě zapsali 6. a 7. sedadlo bez toho aby fyzicky v autě někdy bylo.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
- vladimir.sebik
- Kontaktovat uživatele:
Nová cena 420 000 

Dobrý den, je možné zaslat na Vás tel. číslo? Měl bych zájem. Díky Čenda
- vladimir.sebik