klíče imobilizér
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 776844043
- auto: Freelander
klíče imobilizér
Dobrý den, rozbil se mi ovladač a po opravě nejde nastartovat a mám zamčené dveře. Potřeboval bych to nějak seřídit. Díky za rady.
- deyva
- auto: Free I 3D 2.0Di,2000
Re: klíče imobilizér
Asi by bylo potřeba napsat co je to za Freečko - tj. rok výroby aspoň. Dál pak co se "opravovalo".
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Já mám F1 2004. Potřebuji nový klíček. Dá se udělat nový a udělat to aby imo fungoval? A je možné dálkové ovládání naprogramovat na jiné auto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Free Td4 2004 HSE automat
- deyva
Co jsem tak zkoumal, tak by klíč mohl jít naklonovat... Na mým 2000 freečku je imo čip asi v klíči přímo, protože když bez ovládání na klíčích zkusím nastartovat, tak to chytne. Nebo je to tak, že se imo deaktivuje jen odemknutím dálkou opřípadě nouzovým kódem přes zámek dveří a pak už imo kroužek u spínačky není? Pokud je to tak, tak by mi mohl fungovat vystřelovák, co jsem objednal
https://www.aliexpress.com/item/1PCS-Fo ... 0.0.4mElav
Pokud ne, někde jsem vyčetl, že na Free I by měl být ID46 čip - https://www.aliexpress.com/item/Stenzho ... autifyAB=0
A pak to naklonovat buď u klíčníka, nebo něčím takovým - https://www.aliexpress.com/item/Super-M ... autifyAB=0
EDIT: Ale nevim, jak by se na 2000 Freee I do toho klíčku ten imo čip vlezl, tak třeba 1998-2000 Freečka jsou odblokovaný jen dálkou?

Pokud ne, někde jsem vyčetl, že na Free I by měl být ID46 čip - https://www.aliexpress.com/item/Stenzho ... autifyAB=0
A pak to naklonovat buď u klíčníka, nebo něčím takovým - https://www.aliexpress.com/item/Super-M ... autifyAB=0
EDIT: Ale nevim, jak by se na 2000 Freee I do toho klíčku ten imo čip vlezl, tak třeba 1998-2000 Freečka jsou odblokovaný jen dálkou?
Naposledy upravil(a) deyva dne 02 úno 2018 16:54, celkem upraveno 1 x.
- deyva
Jinak jak se teda ten ovladač rozbil? A je to Free I? Jestli jo, tak pokud byla měněná nebo vytažená baterka, tak pětkrát po sobě stisknout obě tlačítka na ovladači zaráz dokud auto neodemče...marek701002 píše: 24 led 2018 08:57 Dobrý den, rozbil se mi ovladač a po opravě nejde nastartovat a mám zamčené dveře. Potřeboval bych to nějak seřídit. Díky za rady.
Free 1998-2000 chip v klicku nema je to soucasti dalky,ale novejsi uz ano ID46
- deyva
Supr, dikeslenham3 píše: 04 úno 2018 22:12 Free 1998-2000 chip v klicku nema je to soucasti dalky,ale novejsi uz ano ID46

Jelikož jsem koupil Free1 /2001/ jen s jednou sadou dálky, resp. ovladačem na dálku a klíčem /druhá sada je bez dálky-jen 2 klíče/, koupil jsem ještě druhou dálku. Chtěl jsem ji nechat spárovat s autem, ale dostal jsem ale 3 odpovědi :
1/ Toyota Dajbych Plzeň - ano, umíme to, stojí to 2000 Kč
2/ Servis LR Soběkury - zajděte si do Klíčového centra, umí stávající naklonovat
3/ Klíčové centrum - to neumíme
Tak teď babo raď co s tím...2000 se mi dávat nechce....
Koukal jsem zde na foru, ale nenašel jsem jasné pokyny co a jak.
Díky za nápady
Dutch
2/ Servis LR Soběkury - zajděte si do Klíčového centra, umí stávající naklonovat
Díky za nápady
Dutch
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Řeším úplně to samé
Free Td4 2004 HSE automat
Ahoj všem,
Měli jsme v dílně 4dny vyndanou baterií z auta.Po opravě jsme vložili zpět a auto nechce startovat.Mas snahu chytit,ale hned chcipne.Bohuzel máme k autu pouze klíč a nemáme ovladač.Je možné že je spuštěny imobilizér nebo nějaká jeho chyba?
Díky moc za rady.Vim že na dálku, je to věštění,ale každá rada dobrá;-)Před opravou spojkoveho válce,startoval absolutně bez potíží.
Free 1 ,TD4,82KW rv.2002
Měli jsme v dílně 4dny vyndanou baterií z auta.Po opravě jsme vložili zpět a auto nechce startovat.Mas snahu chytit,ale hned chcipne.Bohuzel máme k autu pouze klíč a nemáme ovladač.Je možné že je spuštěny imobilizér nebo nějaká jeho chyba?
Díky moc za rady.Vim že na dálku, je to věštění,ale každá rada dobrá;-)Před opravou spojkoveho válce,startoval absolutně bez potíží.
Free 1 ,TD4,82KW rv.2002
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
kdyz pojedu kolem tak za 1500....Dutch píše: 08 úno 2018 18:27 Jelikož jsem koupil Free1 /2001/ jen s jednou sadou dálky, resp. ovladačem na dálku a klíčem /druhá sada je bez dálky-jen 2 klíče/, koupil jsem ještě druhou dálku. Chtěl jsem ji nechat spárovat s autem, ale dostal jsem ale 3 odpovědi :
Díky za nápady
Dutch