Zdravím Vás, už nevím koho bych se zeptal na radu tak zkusím tady i když jak dívám s D5 tady není ani kategorie.... Mám problém s mojí dscoverou rok 2018. Přesně ve 120-130 km/h je slyšet dunivý zvuk doprovázený vibracemi na straně řidiče. Hluk je zřejmě přenášen volantem, jelikož je slyšitelný pouze na straně řidiče. Při delší jízdě a teplu se postupně pásmo rychlosti, v kterém se toto děje, zvětšuje.
Stejný hluk jsem měl na svém RRS 2015 a nepodařilo se nikomu vyřešit, a tak auto šlo pryč. Ani u jednoho auta jsem nebyl prvním vlastníkem a co jsem díval u obou aut byl v záruce měněn motor. Usuzoval bych tedy, že to bude mít nějakou spojitost s touto záležitostí. Případně tu mám ještě jednu spojitost a tou byly u obou aut slepené lamely v přídavce a při plném rejdu bral zadek. V LR jsem absolvoval jízdu s technikem, řekl mi, že mám být rád, že auto patří k těm klidnějším

Kola jsem zkoušeli měnit a tím to nebude. Na RRS se měnilo i ložisko na LP straně bez výsledku. Dokáže někdo poradit na co zkusit mrknout? Děkuji