Hnusny zvuk
Moderátor: Miky_CZ
Hnusny zvuk
Ahoj vsem, jsem "cerstvym"majitelem DII TD5, a jsem moc rad ze se muzu diky tomuto vyjmecnemu korabu pridat !
Mam dotaz, po startu a uvolneni klice tak do 0,3-0,8s se ozve skaredy zvuk, jako kdyz se radi prez zuby ( spise jako kdyz zustava viset pastorek starteru, a odpadava pozdeji ) ten to ale neni byl venku, zvuk je slyset hlavne z vozu kdyz jsem poslouchal pod kapotou tak to skoro ani nebylo slyset. Dela to i pri vyslaple spojce, ale zevnitr to je slyset fakt hodne. Neudela to tak 1 na 50 startu, teplota motoru nema na to vliv.
Jake zimi gumy seriove 16, mam zimni micheliny ale auto na snehu je jako na masle.
Diky Vsem za jakykoliv postreh!
Mam dotaz, po startu a uvolneni klice tak do 0,3-0,8s se ozve skaredy zvuk, jako kdyz se radi prez zuby ( spise jako kdyz zustava viset pastorek starteru, a odpadava pozdeji ) ten to ale neni byl venku, zvuk je slyset hlavne z vozu kdyz jsem poslouchal pod kapotou tak to skoro ani nebylo slyset. Dela to i pri vyslaple spojce, ale zevnitr to je slyset fakt hodne. Neudela to tak 1 na 50 startu, teplota motoru nema na to vliv.
Jake zimi gumy seriove 16, mam zimni micheliny ale auto na snehu je jako na masle.
Diky Vsem za jakykoliv postreh!
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
No nevim co mas na mysli, ale me se po nastartovani taky ozyva takovy zvuk. Ale urcite to neni jako kdyz jde neco pres zuby, je to spis takove zadrnceni...me to pripada jako kdyby mi zadrncel plynovej pedal
A taky to neni myslim hned po nastartovani, ale az po chvilce behu motoru (1-2s)...
Taky DII TD5

A taky to neni myslim hned po nastartovani, ale az po chvilce behu motoru (1-2s)...
Taky DII TD5
Naposledy upravil(a) Hovez dne 05 pro 2008 20:40, celkem upraveno 1 x.
starte jsem nakonec vymontoval i kdyz ten sroub ze zadu je dobre papu!!, pastorek i venec krasny volnobezka chodi jak vino, pro jistotu jsem ho i rozebral a vse jak ma byt. Volal jsem do autor. servisu, kde byli hodne ochotni! po telefonu tezko resit ale rikal neco o pulene remenici snad na klimu ? ale to se mi nezda
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
No když chytneš tu řemenici do prstů a začne se v prstech viklat je nejvyšší čas ji vyměnit nebo dát druhé ložisko. Co se týče starteru vyčistit a lehce namazat tedy i spínací kontakty a jádro cívky. Tam může být problem. Miloš IIwitoldo píše:starte jsem nakonec vymontoval i kdyz ten sroub ze zadu je dobre papu!!, pastorek i venec krasny volnobezka chodi jak vino, pro jistotu jsem ho i rozebral a vse jak ma byt. Volal jsem do autor. servisu, kde byli hodne ochotni! po telefonu tezko resit ale rikal neco o pulene remenici snad na klimu ? ale to se mi nezda
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
to mas podobny problem ako ja. ja tiez ked sadnem do auta, zvacsia sa mi usi a pocujem aj to co by som nemal
vyuzijem situaciu a tiez potrebujem radu... od kedy sa ochladilo ide mi tazsie prevodovka. trosku nasilu musim davat jednotku a dvojka nejde tiez zrovna hladko. ked sa auto zohreje vsetko je OK? olej som menil asi pred 5000km.

vyuzijem situaciu a tiez potrebujem radu... od kedy sa ochladilo ide mi tazsie prevodovka. trosku nasilu musim davat jednotku a dvojka nejde tiez zrovna hladko. ked sa auto zohreje vsetko je OK? olej som menil asi pred 5000km.
disco II, 2,5 TD5 2002
skus mat nohu polozenu na brzde ci nezapulzuje pedal . podla mna je to kontrola ABS. tiez mi niekedy zabzuci a jemne zatrasie brzdovym pedalom .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
MAO a aky si dal olej do prevodovky.? ja davam original a pohoda - dal som raz castrol a nebolo to ok .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Mě to převodovka dělá taky, Abs nemám, po zahřátí je to ok... jezdím takhle už třetí zimu, nic se neděje, loni na horách v Rakousku, v krušných mrazech.... jen se musí chlapec trochu ohřát:)
http://www.ruzova-novysvet.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.bagrikman.cz" onclick="window.open(this.href);return false;