Moderátor: stan
zdravím na slovensku je na predaj jeden vo veľmi vzácnom stave a v plnej výbave, ja p38 už mám rok a pol a kebyže by boli financie vedľajšie kúpil by som druhú p38.morf007 píše: 08 bře 2023 20:47 Ahoj všem po delší době jsem zpět a mám prosbu. Rád bych si zpět pořídil RR p38 v naftě a nejlépe manual, ale za každnou nabídku budu rád. Auto muže být ošklivé klidně i se špatným motorem TDs a cenovka nějaká rozumná....![]()
Každopadně jsem dospěl k tomu že bych auto rad měl zpátky jednou už jsem jí měl a vyměnil za ameriku V8 no ... byl jsem mladej a hloupej
![]()
![]()
Tak kdyby se u někoho neco našlo dejte vedět Dík Martin
aha tak to máš pravdu do lesa je škoda toho poprípade pozri ešte sk bazos nejaký manual by tam este mal byťmorf007 píše: 09 bře 2023 18:28 Tak ten je luxusni ale ja nto potrebuju primarne na tahani kary se dřevem a dostat se do lesa a tohodle kousku by bylo škoda ho ničit v lese. Jinak je nadhernej
Kouknu díky moc ... ono na cz bazosi je jeden s benzínem a to nechci a možna bych skousnul i ten automat v naftě nevím jak je spolehlivý ale i tak bych dotoho asi šel jenže ...........Rad0 píše: 09 bře 2023 18:58aha tak to máš pravdu do lesa je škoda toho poprípade pozri ešte sk bazos nejaký manual by tam este mal byťmorf007 píše: 09 bře 2023 18:28 Tak ten je luxusni ale ja nto potrebuju primarne na tahani kary se dřevem a dostat se do lesa a tohodle kousku by bylo škoda ho ničit v lese. Jinak je nadhernej![]()
Bych mel pro tebe kdyz tak spodek 2x a hlavu repasovanou. Redukuji zasoby.Majk píše:Mám jedno tds v manuálu.V rodině ho máme 12 let,momentálně nepojízdný,asi těsnění nebo rupla hlava.Na dálnici mi vypadla přepadová hadička a uvařil jsem ho. Je k tomu ještě jeden vergl na díly s dobrým motorem a automatem(po repasu 20tis km,ten automat)Pokud je to ještě aktuální,podám více info...ať to teď neťukám zbytečně.Chci ho někdy dát ještě dohromady,jen nevím kdy bo sem pořídil L322 v béňu,tak mě to tak netlačí a P38 zbytečně chátrá na zahradě.
Nechceš takéto niečo solídny stav a dosť preinvestovanych peňazí vo výbave.https://auto.bazos.sk/inzerat/151757420 ... er-p38.phpmorf007 píše: 08 bře 2023 20:47 Ahoj všem po delší době jsem zpět a mám prosbu. Rád bych si zpět pořídil RR p38 v naftě a nejlépe manual, ale za každnou nabídku budu rád. Auto muže být ošklivé klidně i se špatným motorem TDs a cenovka nějaká rozumná....![]()
Každopadně jsem dospěl k tomu že bych auto rad měl zpátky jednou už jsem jí měl a vyměnil za ameriku V8 no ... byl jsem mladej a hloupej
![]()
![]()
Tak kdyby se u někoho neco našlo dejte vedět Dík Martin