Zatím zvažuji koupi LR Discovery I. nebo II.
Fórum jsem prohledal,ale zatím nikoho neobjevil.

Pomůže mi někdo s touto informací?

Budu ho chválit i tam,kde ho neznají..

Moderátor: Miky_CZ
O Dordovi vím.Jindra píše:Myslim že to nemáš daleko do Vrchlabí k Mejznarovi, a byval i kvalitní servis v Český Lípě, a v Liberci samotném je Dorda ne??? Jezdí k němu i pražáci.
Jinak někde na německý straně jsou určitě taky nějaký servisy.
Pazza
Tak jak víš, že je tam dobrej servis ? Ano defíky pro vojáky dělaj, ale uniká mi ta souvislost .... AMT je hlavní dovozce a z toho taky vyplývá, že je to dobrej servis ?luboshr12 píše:V tom Českym Dubu je dobrej servis, dělaj defíky hlavně pro vojáky ale určiě ti rádi pomůžou. Ale ceny nevim ještě sem tam nemusel.
Martin_H píše:Tak jak víš, že je tam dobrej servis ? Ano defíky pro vojáky dělaj, ale uniká mi ta souvislost .... AMT je hlavní dovozce a z toho taky vyplývá, že je to dobrej servis ?luboshr12 píše:V tom Českym Dubu je dobrej servis, dělaj defíky hlavně pro vojáky ale určiě ti rádi pomůžou. Ale ceny nevim ještě sem tam nemusel.
Já jsme ze začátku byl spokojen, ale s každou další návštěvou jsme získával pocit, že je to těm mechanikum jedno. Jinak pan Malý od nich je velice slušný pán, taková stará škola. Možná jsem citlivka, ale když ti naůčtujou kontrolu a doplnění provozních náplní, a ty otevřeš víčko, a jsi pár čísel pod ryskou, co si asi mysletZáleží asi, na koho u nich narazíš, určitě tam maji machry. Otázka je , jestli dělaj na armádních autech, nebo na na pro ně normálních autech z ulice.
Jinak cenově lepší než Praha - ale těžko bejt dražší
Erik má pravdu - jestli pojdeš 50 nebo 150km je úplně jedno
Ahoj.Zkus Marry Land Rover jsou na Mělníku a najdeš je i tady na fóru.gregori píše:Nutně potřebuji na tento pátek dopoledne servis v okolí Liberce/Jablonce nad Nisou na předprodejní prověření Range Rovera. Poradíte mě někoho, kdo zvládne i kompletní diagnostiku? CD Motor a Dorda je ze hry, buď nemají v pátek lidi nebo modelový rok 2002 nedělají.
Předem díky!
Ahoj.Najdi si nabídka služeb jsou tam jako Manjanagregori píše:Díky, a mohu poprosit o kontakt? Nikde jsem jej na foru nenasel. Diky