společná schránka na fotky
Moderátor: Miky_CZ
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Házení perel...no nevím lowe. Možná jsem nepochopil systém vkládání. Nerad bych se někoho dotknul, ale posílání fotek na mail někomu, kdo je potom usadí do galerie je skoro stejně blbý jako můj provizorní nápad se společným mailem. Nepoužívám outlook, tak jsem při odesílání příloh v prd..Musím každou fotku extra před odesláním zmenšit, uložit, potom jako přílohu po jedné vyhledat na disku a přidat...
jinak mi to neodešle. Takže čas...čas a čas. Odeslat v jednom mailu mi jdou tak max. 4 kusy. Nabídni něco, kde případný vkladatel pouze zkopíruje - přenese svoje fotky ze svýho PC přímo do databáze galerie. Pokusy se Zipem a jinýma zmenšovadlama už jsem zavrhnul. Ale jak říkám, možná jsem to nepochopil.Poraď jak jinak než mailem. Mám asi n25 fotek z Jihlavy, asi 20 z Vydrný a 20 ze Sosnový....Díky Cyril. Jo a asi 20 z dneška... 

- OC
- Kontaktovat uživatele:
Na mailu je mj. také obecně blbé to, že MIME zhruba zdvojnásobí velikost toho, co posíláš. Navíc hodně velké maily mohou některé servery po cestě oříznout, ačkoli dnes se to už stává jen velmi výjimečně.
Medle nejlepší by bylo webové rozhraní s uploadem, který by vedle fotek samotných zvládal také běžné archivy (řekněme .tar.bz2, .zip). Pokud by se webdesignér chtěl hodně patlat s javascripty, dá se to udělat i dost uživatelsky pohodlné (jako že s možností posílat více fotek najednou, se zpětnou vazbou která se právě uploaduje a kolik je hotovo apod.), ale je to dost [sh]raní, na něž má málokdo čas a náladu
Medle nejlepší by bylo webové rozhraní s uploadem, který by vedle fotek samotných zvládal také běžné archivy (řekněme .tar.bz2, .zip). Pokud by se webdesignér chtěl hodně patlat s javascripty, dá se to udělat i dost uživatelsky pohodlné (jako že s možností posílat více fotek najednou, se zpětnou vazbou která se právě uploaduje a kolik je hotovo apod.), ale je to dost [sh]raní, na něž má málokdo čas a náladu

OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
jasně...low píše:nikdo to rucne nevklada deje se automaticky.
pokusim se vyzjistit jak jich vlozit vice najednou bez pouziti mailu. ja jsem vychazel z toho, ze mail dokaze poslat kazdy, kdezto napr pristup na ftp uz muze byt pro nekoho problem

- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
OC presne tak, ale pokud je tu nejakej dobrovolnik tak se mu rozhodne meze nekladou. Nicmene clovek jiz takto znaly ma vetsinou nejakou svoji fotogalerii a jen pak nahodi odkaz, ale na takove to obecne a pro vetsinu pocitacovych antitalentu je to imho nejjednodussi a nejrychlejsi. proto je taky napsano, ze se maji fotky probrat 

- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
VIDEO
Na fotolandrover jsem zaslal zajímavé videjko.
Myslíte že by na to co tam předváděj stačil obyč. lak na vlasy? 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010