loni jsem si pro sebe a ještě pár kamarádu tady na fóru navrhl a ušil batoh na rezervu. Jelikož jsem nedávno prodal auto i
včetně batohu, tak si chci v brzké době ušít pro sebe další kus.
A tak mě napadlo, zda by neměl o takový batoh zájem ještě někdo další, že by se mohlo rovnou udělat i více kusů .. ?!
Pár fotek níže pod textem!
Pár technických parametrů:
- velikost vnitřkem je cca šířka 400 x hloubka 200 x výška 530 mm (cca 42 litrů)
- 1x hlavní vnitřní kapsa, 2x menší boční kapsa, 1x větší boční kapsa, (kapsa v horní klopě co je na fotkách nebude)
- mole vazba vepředu pro přichycení dalších kapsiček, karabin, apod.
- vodotěsné zipy
- všechny stěny a dno vyztuženy plastem pro držení pěkného tvaru i když je batoh prázdný
- systém přichycení ke kolu je stejný, jako u batohu ARB Track Pack II, tedy 1x horní poruh a 2x popruh do kříže
- kvalitní plastové spony
- venkovní materiál je Polyester PVC Spong, velmi odolná, houževnatá, nepromokavá látka, vnitřek je z Nylonu PVC 200D, vše rip-stop
- ve dně jsou odtokové otvory pro případně odvod vody/vlhkosti
- logo LR samozřejmostí
Použití batohu: primárně navrhnuto pro odpadky, dřevo, popřípadě vyprošťovací výbavu
Zatékání do batohu: v předešlé variantě se do batohu dostávala voda přes klasický zip malé kapsy ve víku (kapsa je nyní odstraněna), a
dále pak přes klasické zipy použité na zbytku kapes a hlavním víku, tyto jsou nyní nahrazeny vodotěsnými zipy.
I přesto se čas od času (za silných dešťů) trocha vody dovnitř dostane, proto jsou v batohu udělány ty odtokové otvory v dně.
Vzhledem k mému použití (dřevo, odpadky) mi občas trochu vody nevadí, ale píši to tady proto, aby o tom případný budoucí majitel věděl a
nebyl z toho pak třeba nemile překvapen.
Osobní zkušenosti s tímto batohem (původní "neutěsněnou" verzí) mají kluci tady z fóra Renne a Kaligula, takže mohou případně poreferovat.
Já s ním asi taky cca 6 měsíců jezdil.
Cena za 1 ks je 3 000 Kč včetně DPH.
Objednávky bych poprosil na email martinsantarius@spboarding.com, napsat vždy jméno, adresu, kontakt.
Vystaví se zálohová faktura a ta se pošle. Po obdržení platby se zařadí do výrobního seznamu.
Objednávky bych uzavřel 14.06.2023, s tím že batohy by mohly být dodány někde kolem 14.07.2023.
Pokud jsou dotazy piště.
Díky!
Martin