Protože náš mrňous povyrostl a překročil 3 rok, tak jsem na konci roku sezdal, že je nejvyšší čas, aby mu Ježíšek přinesl malého Land Rovera. Sice jsem pošilhával po Toylandru, ale protože i cena pouhé stavebnice nebezpečně atakuje cenu ojetého rodinného vozu, tak padla volba na čínský výtvor od fy Beneo, který se objevil ke konci roku hned na několika eshopech. Pokud si na něj někdo rovněž brousí zuby, tak zde je alespoň pár doplňujích údajů a fotek, které v eshopech nejsou. Zatím jsme s ním jezdili jen párkrát, ale rovnou musím říct, že mě autíčko svými jízdními vlastnostmi mile překvapilo, ne-li šokovalo. Je to poctivá čtyřkolka, která si poradila i 30ti stupňovým stoupákem s mokrou trávou a bahnem. Přejíždění nerovností na zahradě včetně cihel a hranolů není problém.
První, co je potřeba uvést na pravou míru jsou skutečné rozměry. Na všech eshopech to mají špatně, někde dokonce udávají jako rozměry míry krabice.
Délka 1340mm (s předním nárazníkem 1380mm)
Šířka 620mm (s lemy blatníků 680mm)
Výška podvozku mezi nápravami 185mm
Výška po horní okraj dveří 455mm
Výška po horní okraj čelního skla 650mm
Velkou výhodou je dálkové ovládání, které z vozítka dělá vlastně i velké RC auto. Oproti Defu od Traxxu 1:16 je mnohem větší a je za polovic

Dobrá je hlavně nouzová stopka, která reaguje okamžitě a na dálku autíčko zastaví, takže není nutné za ním furt běhat.
Složení autíčka je vcelku dětská hra, nejsou tam žádné záludnosti a kupodivu všechno takňák pasuje.
Jinak, soudruzi to zkopírovali včetně neduhů velkého vzoru - volat mimo osu řidiče, špatně slyšitelné rádio,kabeláž ...no, prostě bude co zlepšovat