Kyanid Sodný píše: 14 čer 2023 09:48to Kupec18 : obchodníci často uvádějí neznalého v omyl
Profesionální benzínová řetěz. Stihl začíná od 30.000Kč !, pokud je pár tisíc tak to není profi . ale hobby
Nesmysl.
Ano, používám Stihl 661, ta začíná na 30k (když kupuješ pravidelně dvě pilky ročně i okresní prodejce ti sleví...) Také ale používám Husqvarnu 560, sere mě, už několik let, ale stejnak si jí koupim. Vydrží mi cca rok. Ale je to zatím pro mě nejlepší pila, s jakou jsem dělal. Ale i tak, je to pila za 25k. Normální člověk, co netěží denně nesmysly nepotřebuje pilu za 30k+ Co je to za kravinu? I ta, jak tomu řikaj farmářka, nebo co je v pohodě. Jsou to dobrý pily, který posloužej na příležitostní palivo a tak. Podle typu... Já osobně všem řikám, kup si novou pilu od stihlu nebo husqvarny. Kup si tu šunku za pár šušňů... Nebo si kup prostě lepší pilku, stojí třeba 15-20tisíc, ale bude to to samý, jako, když tvůj fotr šel do tuzexu a koupil si tam tu stilku za hodně, nebo si řek tomu kamionákovi co je jezdil pro Motokov nebo tak, a ze Švédska ti přivez nejlepší pilu na světě H260.
Chci tim říct, kup prostě pořádnou pilu, bude stát asi trochu víc, než chceš, ale při vašich výkonech, ji prostě podědí další generace po vás... ne? A obsluha takovýhle pily je úplně někde jinde... bude sloužit dál... nebo si koupit sračku, co nic nevydrží, ale byla levná z číny...

Je to na vás...