mám na prodej Discovery 4, dovezenou z Německa, ročník 2015, takže jedna z posledních s faceliftem ale ještě BEZ AdBlue, SDV6 188kW, 8q automat ZF, nájezd 287tkm, výbava SE - Meridian sound system, přední a zadní parkovací senzory, couvací kamera s trailer assist, automatické přepínání dálkových světel, blind spot assist, navigační systém, přehrávání hudby z USB / iPod, bi-xenony, přídavná převodovka s redukcí, tažné na 3,5t, 4x vyhřívaná sedadla, vyhřívaný volant, vyhřívané čelní okno, el. sklopná zrcátka, dvouzónová automatická klimatizace, keyless start, 7 místná, přední mlhová světla, senzor deště, zadní mechanická uzávěrka diferenciálu, atd. Mě spíš přijde, že někdo nechtěl kůži, takže vzal SE a navolil co šlo.
Doplňky na autě: 18mm podložky pod koly a přední Brembo čtyř pístkové brzdiče
V TP je zapsaná možnost spousty doplňků.
V roce 2020 měněn motor za nový polomotor (faktura na 10.501EUR z autorizovaného servisu), nový motor má najeto cca 110tis.km.
Na autě jsou teď nová turba (jeden actuator na turbu byl špatný, ale vzhledem k přístupnosti jsem nechal dát raději obě turba nová (resp. levé menší fabrický repas, pravé standardní repas profi firmou)) a nové čelní vyhřívané okno.
Na voze je sada originálních disků 19" se zánovními letními pneu.
Je možnost odpočtu DPH, cena bez DPH po slevě je 413.000,-Kč (tj. cca 500tis. s DPH).
Nebráním se ani výměně s oboustranným doplatkem za jiný LR, nebo jiné pěkné auto které využiji

L.