to nebylo na tebe !! , psal mi jeden do SZ a mě nejde odpověd.forester píše: 13 srp 2023 16:47 Vidím,že o strojarine nemáš ani páru. Nemá ďalej zmysel pokračovať v tejto debate. Prepáč, ale idem si naostriť pílu.![]()
Piluji v klidu pilu

Moderátor: Miky_CZ
to nebylo na tebe !! , psal mi jeden do SZ a mě nejde odpověd.forester píše: 13 srp 2023 16:47 Vidím,že o strojarine nemáš ani páru. Nemá ďalej zmysel pokračovať v tejto debate. Prepáč, ale idem si naostriť pílu.![]()
To je divný. Vše Ti jde a na vše máš odpověď, ale odpovědět do SZ ti nejde? Se mně nějak nezdá… copak to? Kde je chyba? V Matrixu?Kyanid Sodný píše: 13 srp 2023 16:58to nebylo na tebe !! , psal mi jeden do SZ a mě nejde odpověd.forester píše: 13 srp 2023 16:47 Vidím,že o strojarine nemáš ani páru. Nemá ďalej zmysel pokračovať v tejto debate. Prepáč, ale idem si naostriť pílu.![]()
Piluji v klidu pilu![]()
2kW = 2kW -je stejný výkon,milan.ke píše: 26 zář 2023 12:29 Zdravim panove,
pristalo mi na dvore 15 prm jadroviny, priemer 15-40cm, takze prisiel cas na kupu silnejsej pily. Uz mam vyhliadnutu ms251, ale aby veci neboli jednoduche, prisiel chrobak do hlavy v podobe elektrickej pily. predsa len pilu potrebujem v 95% kolo domu a na tych zvysnych 5% mam 170-ku. Tazbou sa zivit nebudem, ale palivove drevo chystam cca raz za 3 roky. Elektricka pila je o polovicu lacnejsia a hlavne tichsia, nechcem hucat cely den na pol dediny. moja otazka ale znie: su tie vykony porovnatelne? 2kw u benzinu = 2 kw u elektriky?
dakujem za reakcie.